Fast food fashion avagy a Moschino őszi-téli kollekciója 2014-2015-re

A fast food biznisz, a gengszer bling-bling stílus és a Spongyabob-féle agymenés arcul csapása - vagy éppen az ezek iránti hódolat mutatkozik meg a kifutón felvonultatott ruhadarabokon és kiegészítőkön egyaránt.A sárga kapus franchise üzletág dolgozóinak egyenruhájától kezdve egy szimpla, sárga M-betűs táskáig bármelyik a miénk lehet - már ha van rá egy kisebb vagyonunk :) Szerencsére akit ez az irányzat vonz, az most a Tally Weijlben magáévá tehet egy mekis menüre hajazó pulóvert, mindössze 1.700 forintért, így érdemes ott körülnézni.

A kilós fukszok és az alsónemű kipakolása már többször felbukkant a '80-as, '90-es években is, szóval akinek még van raktáron vastag gumis Calvin Klein alsója és nyakizom-erősítő ékszere, az már szedheti is elő a dobozokból.

A Spongyabob-láztól viszont sárgaságot kaptam. 1-1 rágón vagy ételhordós dobozon még elmegy, de ilyen töményen, nagy felületen csak igazi fanatikusoknak ajánlanám - hozzátenném, van szerencsém együtt dolgozni egy vérbeli rajongóval: szalvéta, papírzsepi, kis műanyag figurák Kinder tojásból és Happy Meal menüből, ételhordós doboz, rágó, táska, fürdőszobai öntapadós törülközó-akasztó...félek neki megmutatni ezt a videót... :D
Van kedvenc ruhadarab? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések