2013 utolsó netes rendelései: Asos.com, Sheinside.com

Addig álltam volna fél lábon, míg meg nem érkezett a Sheinside rendelésem...Black Friday-kor adtam le és január második hetében kaptam kézhez...nonszensz...
De nem bosszankodom tovább, hiszen itt vannak a kincseim, mutatom miket rendeltem Nanjing városából és miket Nagy-Britanniából :)

SHEINSIDE.COM


Aztékmintás kardigánra vágytam már mióta, hát most megkaptam: puha, rojtos, aztékmintás...megérte várni rá! :)


Gold Owl Chain Necklace: 4 dollár 10 cent

Vérbagoly, qrva jó, imádnivaló ez is! Már csak azért is, mert a szárny fesztávolsága alapján elmenne lazán sasnak!

ASOS.COM

Ezek igen hamar megérkeztek, az Asos hozta a szokásos formáját, hozzám 7 nap alatt futnak be a rendelések.
A bőröm épp egy depis korszakát élte, nekem meg teleszaladt a hócipőm és nagy felindulásomban kijelentettem, hogy szakítok egy időre az itthoni drogériás márkákkal és bizony berendelem ezeket a külföldi csodaszereket: YesTo uborkás arctisztító és sminklemosó kendők, ugyanebből a márkából egy szintén természetes összetevőkből álló arcradír krém, valamint egy savas hámlasztó landolt a kosaramban a leárazás-szekcióból. Ráadásul a végösszegből lejött 5,75 Euró, így még kedvezményesebb áron jutottam hozzájuk :) A YesTo termékcsaládot már használom egy ideje így rövidesen érkezik a nekik szentelt poszt mert szerintem érdemes beszélni róla!Eszméletlenül akciósak voltak, én meg egy szempillantás alatt a kosaramba pakoltam ezeket a gyönyörűségeket, majdhogynem felakasztottam őket a fára dísznek, mert annyira csillognak! Körmös bejegyzés érkezik mindhármójukkal hamarosan!
Jó kis dögös, kompakt paletta, ráadásul leárazva? Repült is hozzám a lakktársaival együtt a Barry M márka Puss Shadow palettája. Még bele sem mertem nyúlkálni, majd amikor swatcholom a neki szentelt posztban :)
Legalább négyszer akartam önmagában megrendelni ezt a dögös fülbevalót, de csak mindig kivettem a kosárból! A végső löketet a végösszegi Asos kedvezmény adta meg, így az akciós árát még tovább tudtam nyírbálni, azóta pedig menthetetlenül hordom, szinte minden másnap.Nos, ők lettek volna a tavaly év végén leadott külföldi netes rendeléseim, idén pedig folyt.köv. :DMelyik a kedvenc a fentiek közül?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. A lakkok és a kardigán nagyon <3. A baglyos nyaklánc pedig nagyon kész :) :P

  VálaszTörlés
 2. A lakkok nekem is nagyon tetszenek :) A palettára meg először azt hittem, hogy egy tábla milka csoki, jellemző :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tutira az "ismerős" lila árnyalatot vették alapul, hogy könnyebben rákaphassanak a leárazás-felirat függőik mint én :D

   Törlés
 3. Azok az arcápolók kíváncsivá tettek, sose mertem külföldi ilyen dolgokat használni :) Paletta és lakk *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hidd el, szépen lassan meg fog jönni hozzá a kedved :D

   Törlés
 4. Körömlakk- és palettatesók lettünk!!! :-)

  VálaszTörlés
 5. A Barry M lakkok és a paletta csodásak! :) Várom a teszteket róluk. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképpen érkezni fognak, a paletta tesztje pedig esélyes hogy egyszerre többünk blogján is megjelenik, de még psszt.... :DDD

   Törlés
 6. A lakkok, a paletta és a kardigán nagyon tetszenek! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kardigán nem is tudom, hány hónap vágyódásának eredménye :)

   Törlés

 7. The store website supply the easiest online shopping experience for buyers. Because they wish buyers may be simple to find out their desired objects because selecting function about products, brand name or value. Additionally they watch their chosen item in greater photograph with many relevant information about item to be able to compare with the other one, then.
  marc by marc jacobs

  VálaszTörlés
 8. Szia! A pulcsit hogy rendelted? Magyarországra is postáznak?

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése