Személyes: A halogató beauty blogger TAG

Igen kevés a blogon a TAG, na most módosítok az arányon egy picit, íme a halogató beauty blogger TAG:
1. Nevezz meg egy olyan szépségápolási módszert/rutint, amit csak ritkán használsz/követsz!
Hajpakolás: soha de soha nem tudok a hajmosási rituálé után pakolást tenni a fejemre, jól bebugyolálni és halálos nyugalommal a kedvenc köntösömben a kanapén kávét kortyolgatva újságot olvasgatni miközben átjár a csodásleszahajam érzése. Amíg vizes a hajam, addig képtelen vagyok bármiféle relaxálgatásra, pláne hogy rajta csücsül ez a cucc.


2. Rendszeresen kimosod az ecseteidet?
Rendszeresség? De szép szó, kár hogy az ecseteim nem nagyon ismerik :( Tipikusan addig halogatom, míg az összes, fő és helyettesítő ecset össze nem koszolódik mert akkor már nincs mese! :D


3. Meddig bírod lepattogzott körömlakkal?
Kb. 1 napig. Ha nálam van a lakk, akkor kreatívkodom egy kicsit a körömvégeket amik aztán 3 óra múlva lepattognak sajnos, bármilyen márkát is használjak :( Hazaérek, lecuccolok, kézmosás és jöhet a lakklemosós vattakorong és a körmeim összeházasítása, miközben a fürdőszobai ajtófélfának támaszkodom rituálé-szerűen.


4. Meddig halogatod az elfogyott termékek újravásárlását?
A Balea koffeines hajbalzsamot pánikszerűen sikerült újravennem, mert előző nap este kétségbeesett és könyörgő ábrázattal facsartam ki a tubusból az utolsó sóhajokat hogy nehogy már a csodabalzsam nélkül maradjanak szegény-szegény hajvégeim! Még munka előtt beugrottam a DM-be - na ez az igazán bevált termék ismérve! :)


5. Mi a legszörnyűbb szépségápolási szokásod?
Edinához hasonlóan a hajam kényeztetése/kínzása, ugyanis erre kerül rá a legtöbb termék: hajmosás samponnal, utána balzsamozás. Törülközőszáraz hajvégekre ápoló olajat teszek miután átfésültem a hajamat ergo jól összeroncsoltam picit, ezután a főleg a tövekre hajtőemelő permet kerül bőségesen (I love genetika: lelapuló haj) majd várok egy keveset és alaposan megküldöm az egészet hajhabbal.
Most jöhet a körkefés szárítás amellyel gyönyörű és dús fürtöket kapok így kb. 20 percig úgy nézek ki mint egy címlaplány. Pontosabban csak majdnem, mert a frufrum megregulázására hajkrém kerül az elülső hajszálakra és akkor már rendben is vagyunk.
Aztán másnap reggel felkelek és úgy fest a hajam, mint aki fésülés és szárítás nélkül csak úgy, vizes hajjal bezuhant az ágyba. Na ilyenkor átfésülés, előrehajtott fejjel fél liter hajlakk beküldése a hajtövekhez és nagyjából indulhat a nap :)


6. Nevezz meg egy - nem a szépségápolással kapcsolatos - szokást, amit mindig halogatsz!
Cipőpucolás. Mindenféle kellék megtalálható itthon a waxtól kezdve a fekete csillámlámakivonatig ahhoz, hogy világítóan fényes lábbelijeim legyenek de szinte soha nem visz rá a lélek meg az időhiány hogy nekiüljek.


7. Időben el tudsz készülni ha mész valahova , vagy kapkosz és elkésel?
Utóbbi, utóbbi, utóbbi!!! Már rég az utolsó simításokat kellene végeznem a sminkemen, beparfümöznöm magam és kilibbenni az ajtón, amikor még csak a hajam 28%-a száraz és még megy a mosógép ami rövidesen lejár és még ki is kell teregetnem...


8. Be tudod tartani a vásárlási stopokat?
Miért? Van ilyen? :P


9. Rendezetten tárolod a smink és/vagy körömlakk készletedet?
Addig mindenképpen, amíg hisztérikusan el nem kezdem keresni azt, ami NINCSMEEEEEG! Aztán másnap vagy harmadnak szépen nekiülök és fejemet csóválva el kezdem ismét összerendezni a holmijaimat.


10. Mennyi volt a legtöbb idő, amíg hanyagoltad a blogolást, hány napot hagytál ki maximum?
4 nap lehetett kb? Nem tudom pontosan mert mostanában minden nap blogolok, egyenlőre igen masszívan be van épülve a mindennapjaimba - remélem ezt Ti is észleltétek :D
Most is nagyjából 30 perc múlva el kellene indulnom egy meglepetés bulira a városba de még mindig az itthoni macinacimban pötyögök a gép előtt - a 7-es kérdés margójára :P
Hogy tetszett ez a TAG? Töltsétek ki Ti is!!!!!!!! :)


Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Majdhogynem feleslegesen töltöm ki :D Mert én is nagyjából ezeket válaszolnám, annyi hogy nem habozom meg hajtőemelőzöm a hajam,mert arra nincs szüksége a buksimnak, de amúgy minden más stim :)

  VálaszTörlés
 2. Ó, a cipőpucolás, el is felejtettem. Lehet azért, mert azt is mindig halogatom? :D Nagyon jó volt olvasni a posztot, sokat nevettem rajta, nagyon Renis volt. ^^ :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hehe, örülök hogy ennyire tetszett :)))))))

   Törlés

Megjegyzés küldése