Ugrás a fő tartalomra

Dream of the day: váltócipő

Télen elsőként a lábacskáim kezdenek el fázni, nem a kezem vagy a fülem. Na ilyenkor szeretnék egy jól bélelt és puha csizmát amiben átvágtatok a városon, majd a fűtött irodahelyiségbe belépve el kezdenek benne szaunázni a lábujjaim: váltócipőidő! Azonban nem szeretném a régi óvodai váltócipő-trendet követni vagyis a mintás zoknit belebújtatni egy szandálkába vagy egy kis semmilyen vászoncipőbe mert ha már a csizma is nagy hangsúlyt kapott az outfitben, akkor legalább már ilyenben flangáljak az irodában (keep calm and dream little girl) ha már odakint súlyos mínuszok röpködnek és úgy kell beöltöztetni kintre a lábikókat mint egy hegyi túrára:

Fémes hatás: itt és itt
 Szegecsmánia: itt és itt
 Bordó: itt és itt
 Barna: innen és innen

 


Belebújós-rohangálós: innen és innen
Colour-blocking: innen és innen

 Még több szegecs: itt és itt
 
Semmi fakszni: itt és itt
Rojt és bojt: itt és itt


Tipegők: innen és innen
 Tök aranyos: innen és innen
Kakukktojások: kizárólag esős napokon ebben szelném át a várost: innen és innen

 

Melyik lábbeli lett a kedvenc? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. A rojtos-bojtosok mindenképp.Mind csodaszépek, csak görgettem lefele,és konstatáltam,hogy: -Ez is tetszik! Meg ez is! Ohh,Ez csodás! :D

    VálaszTörlés
  2. Mivel most hideg van, ezért a fémes csizmák tetszenek most a legjobban :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…