The Body Shop - Cranberry Joy tusoló gél

A tusfürdők, tusolókrémek, tusolózselék csak úgy jönnek-mennek, éppen az aktuális illatmániánk és/vagy az akciós vagy éppen limitált kiadás-címke határozza meg főként, mit emelünk le a polcról. Én is így vagyok általában, de emellett a most következő tusoló gél mellett tavaly óta kitartok. Íme függőségem tárgya, a jeges téli esték elmaradhatatlan kísérője, a Cranberry Joy tusoló gél:


Erdei gyümölcs-függő vagyok alapból, így van némi részrehajlás a dologban: bármi jöhet ami fekete erdő, erdei gyümölcs, vegyes gyümölcs, bogyós gyümölcs. Ezek alól szerencsémre az áfonya sem kivétel, amit a The Body Shop gyönyörű málnaszörp színű tusoló gélként el is hozott nekünk tavaly télen és idén sem kell hál' istennek lemondanunk róla!

Tökéletes állagú, vagyis nem túl híg és nem is túl sűrű, áttetsző ugyanakkor homogén gélt rejt magában a flakon, illatra mintha egy erdőben vesztünk volna el a vad szedrek és áfonyabokrok között :)

250 ml-t kapunk a jól záródó flakonban, jelenlegi ára 1.890 forint - én a saját példányomat 30% kedvezménnyel vásároltam meg egy Facebook-os kuponakció keretében, ezen kívül mindig szoktak bizonyos termékcsoportokra százalékos kedvezményt adni, így ha megszaglásztátok az üzletben és magával ragadott az illat, érdemes figyelni, mikor nyírbálják meg az árát egy kicsit :D


Mondanom sem kell, hogy jó pár héttel ezelőtt be is szereztem a Cranberry Joy család pumpás kézkrémjét, amit egyenlőre még tartogatok origi állapotában, mert jelenleg a mézis tesójával tartom fenn bent az irodában a kezeim optimális vízháztartását :)Szagoltátok már ezt a termékcsaládot? Próbáltatok valamilyen illatot a karácsonyi kiadásból?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Hú, én is imádom a bogyós gyümiket nem csak illatban, hanem minden téren! :) Szuper lehet ez a tusoló gél :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha TBS-ben jársz, mindenképpen szaglászd meg! :D

   Törlés
 2. nekem a színe miatt is teszik.de tuti finom illata lehet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amellett hogy gyönyörűséges, még fincsike is :)

   Törlés
 3. Élőben annyira nem fogott meg, de a leírásod alapján kedvem lenne kipróbálni :-D Nem baj, van otthon néhány erdei gyümisem, majd befogom valamelyiket :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha nincs ló... :DDD Bocs a rábeszélésért, én ihimádooooooom! :D

   Törlés

Megjegyzés küldése