Nail(land) of the day: Matt neon korall - Flormar Matte M18

Emlékeztek még, mikor úgy világítottak a körmeim, mint egy tízujjas töklámpásnak? A mai nail of the day posztban megmutatom a China Glaze Japanese Koi lakkjának olcsóbb, narancsmentesebb verzióját Flormar módra: íme a Flormar lakkok matt családjának M18-as kiadása, a matt, korall-piros-narancs:
Ha matt piros lakkért mennétek a Naillandbe, ne az M18-as árnyalatot emeljétek le az állványról, mert olyan kis hamis, nem a piros színt hozza, hanem annál sokkal többet:
11 ml lakkot kapunk hagyományos, klasszikus ecsettel Flormar lakk (700-800 Ft) árban: ez egy tisztességes mennyiség, tisztességes áron.
Cserébe kapunk egy neonfény-mentes környezetben korallpiros, neonfényben brutál narancssárga lakkot amely hihetetlen gyors száradási idővel bír - emiatt leborulok a matt lakkok feltalálóinak oltárán, mert amint végeztem az utolsó körmön az első réteg felkenésével, már kezdhetem felvinni az elejéről a második réteget. Egy álom!
3 réteg lakk fedőlakk nélkül, matt fényt ad:
Azoknak ajánlom ezt a lakkot, akik pompás ár-érték arányban keresnek matt ámde feltűnő színt, vagy akik kacérkodtak a China Glaze Japanese Koi lakkjával, de nem merték bevállalni: mondhatjuk, megvan a light, kalóriacsökkentett, hordhatóbb változata a China Glaze-nek :)))Hogy tetszik? Melyikre szavaztok: Flormar M18 vagy CG Japanese Koi? :D

Pusza: ReniUPDATE


2 nap hordás után, irodai munkával (papírozás, dobozolás), kevés mosogatással az alábbi eredményt produkálta:
Klasszisokkal jobb kopás tekintetében, mint a mattra száradó China Glaze, vele már az első napon problémám akadtak, ez a Flormar azonban 2 nap után hozta a fenti eredményt.
A középső ujjamnál ott kezdett el lepattogzani elsőként, ahol belenyúltam a friss lakkozásba: másnapra felpúposodott vagyis ahol aláment a levegő, ott tejszerűre változott meg a lakk színe azon a területen és 1 nap múlva már le is pattogott onnan.

Megjegyzések

 1. Az üveget látva egész más színre számítottam :) nem igazán szeretem a narancs lakkokat, mert nem állnak jól nekem...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye, milyen kis becsapós? :)
   Az én fehér bőrömön is ez volt az utolsó szín amire azt mondtam, hogy jól fog állni, mégis valahogy működik a kémia! :)

   Törlés
 2. Nagyon tetszik a szín, de ezekkel a matt lakkokkal nem vagyok kibékülve .D Nem tetszik magamon, máson meg mindig nézem milyen jól áll neki :) Mint neked is, ha fényes lenne még meg is venném:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Hát ők bizony sajnos maguktól sosem lesznek fényesek, a CG-t meg is küldtem a Sally Hansen fedőlakkal, de ezt a Flormart most valahogy imádom a maga matt módján nézegetni :D

   Törlés
 3. ez valami hihetetlenül szép! :)) én erre voksolok!

  VálaszTörlés
 4. Te aztán tényleg nem cicózol így novemberben. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De nem ám: amivel szerelembe esek, azt muszáj felkennem, ha esik, ha fúj, ha süt :D

   Törlés
 5. woow,nagyon ütős egy szín,tetszik :)
  Nekem a matt neon citromsárga szín van meg belőle, és imádom! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. OMG, mennyire ütős lehet a citromsárga ebből a kivitelből! :)))

   Törlés
 6. hmm. nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor ez a lakk bizony feladta a leckét :P

   Törlés

Megjegyzés küldése