Nail(land) of the day: Golden Rose Holiday 54

Nem volt még a készletemben tökéletes ezüst lakk. És így, hogy még liquid sand formulát is kapott, dupla az öröm: íme a mindig bevethető, most Karácsonykor meg pláne istenien mutató Golden Rose Holiday kollekció ezüst lakkja egy kis csavarral:

2 rétegben gyönyörűen fed, a fenti képeken azonban 3 rétegben láthatjátok: így adja ki a sűrű, gazdag mélységét az ezüst.
A Golden Rose Holiday kollekció folyékony homok lakkjai rohamosan fogynak a Naillandnél, ez az ezüst, 11,3 ml-es kicsike már nincs is készleten :(
De bíztató, hogy van még rózsaszín, vörös és narancspiros, valamint babakék színekben, úgyhogy nosza rajta, ne gondolkodjatok ezen a lakkcsaládon, mert ez KELL Nektek! :DDDDDDÉs íme a kis csavar amit rejt az üveg, igyekeztem a lemenő nap varázsosan narancsos színében elkapni azt a mályvás, huncut árnyalatot, amit még magában hord ez az ezüst lakk:


Itt bronzossá vált:
Az üveg sarkánál hosszában ott bújkál a mályvás beütés:
Az üveg belső nyakán megmaradt, épp lecsorgó lakk megmutatja a rejtett színét:

És a naplementés varázs megtörésére íme a 2 réteg - 2 nap kopás: jelentem, csak a körömvégekről tűnt el a lakk+a fényéből vesztett, de sehol sem pattogott le vagy puhult fel:

Hogy tetszik ez a lakk? Nektek már megvan a Holiday kollekció valamelyik darabja? Sasoljátok meg Maggie-nél is! És Edina összehasonlító posztját olvastátok már a GR-ről és az Anny lakkjáról? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Látom, szerelmes vagy, de nem csodálom, mert tényleg szépséges ez a lakk :-)

  VálaszTörlés
 2. tényleg KELL ez a lakk :) nagyon szép :)

  VálaszTörlés
 3. Jaj, de gyönyörű! Imádom én is az ezüstös lakkokat :)

  VálaszTörlés
 4. Jóféle, én még mindig gondolkodom, hogy Karácsonyra, mi az amit ebből a kollekcióból hozzak el. A kék is tetszett, de hát alaposan meg kell nézni...Legközelebb, ha talizunk, lehet körmöt is kéne festeni még..:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én a piros homoklakk mellé is leteszem a voksom! :D

   Törlés
 5. Csodálatos, az a lista meg csak bővül és bővül :D

  VálaszTörlés
 6. Jajj nekem nagyon tetszik ez a kollekció *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem csodálom, fantasztikusra sikerült! :)))

   Törlés

Megjegyzés küldése