Nailland és The Body Shop zsákmányok

Míg a szombati mini bloggertalálkozón visszafogtam magam a lakkok bűvöletében, ugyanezt a hétfői, maxi bloggertalálkozón nem mondhattam el magamról: elszabadult a Nailland-pokol, ó én szegény! Őket hoztam haza magammal illetve tegnap előtt a The Body Shopot is megjártam, hogy megkaparintsam függőségem tárgyát, az áfonyás tusfürdőt:

Egy Golden Rose Holiday kollekciós liquid sand lakk mindenképpen kellett, azon kívül semmire nem volt szükségem. Ez lett belőle:
Golden Rose Holiday - 54-es árnyalat: ezüst színű liquid sand lakkom nem volt és ez az anomália majd' szétfeszített, muszáj volt helyreállítani a világ egyensúlyát

Models Own - Emerald City: a smaragdzöld kötelezően előírt divatszín ebben a szezonban, rám nézett ez az üvegcse és el kezdtek benne szikrázni a csillámok. Nem hagyhattam ott.

Golden Rose Carnival kollekció - 08-as árnyalat: őt 3x is visszaraktam, mondván oké hogy lila de NEMKELLMÉGEGYLILALAKK. De mivel már csak egy kevéske hiányzott a 10%-os Nailland kedvezményhez, így eszeveszetten rohantam vissza érte és mikor lehúzta Madlen a lakkot, utána pedig a kedvezményt, kevesebb volt a végösszeg, mint a lila lakk nélkül: na Lányok, így kell spórolni, mondjátok meg a pasijaitoknak is, hogy tisztán anyagi haszon miatt jött haza veletek eggyel több lakk! :)

Barry M. Foil Effects lakk - 320-as árnyalat: Petra most hétfőn is megemlítette, milyen egy álom ezzel a lakkal nyomdázni. Kinyitottam az üvegcsét és folyékony arany csomagolópapír nézett vissza rám: el is adta magát nekem 3 másodperc alatt!


Nálam a neon az év 365 napján jöhet. Hétfőn sem volt ez kivétel - nem mintha nem lenne már gyorsan kopó neon lakkom a China Glaze márkától, de mivel megbabonázott és nem került ötezerbe sem ez a kollekció, máris bekerült a pénztárgépbe:
Balról jobbra a brutális árnyalatok:
1212 Shell-O
1222 Heat Index
1220 You Drive Me Coconuts
1219 Are You Jelly?
1218 Isle See You Later
1217 Keepin' It Teal


Tegnap előtt a The Body Shop Facebook oldalán egy 30%-ra jogosító kupon volt elérhető: egy általunk választott terméknek az árát volt lehetőség csökkenteni, így meló után rohantam be az Árkádba, célirányosan felkaptam a tavalyi oltári nagy kedvencemet a Cranberry Joy tusfürdőjét és már ácsorogtam is a kasszánál:


1.890 Ft mínusz 30%


Hogy tetszenek a szerzemények? Melyik lakkot látnátok elsőként felkenve?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. *-* jesszus, manikaaaat!!! Bakker egyszer vonatkozott a lakkstop idejére lakk vásárlás, Reni most ebben a pillanatban nem kedvellek :D :D (dehogynemimádlak:) ) Imádom mind *-*

  VálaszTörlés
 2. A Model's Own lakk felett egy mini csészealj látszik a fény tükröződésétől :-D A lakkok TOTÁLIS SZERELEM!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Micsoda megfigyelő képesség, most már lebuktam hogy az ufo-k a szponzoraim :PPP

   Törlés
 3. Leginkább egy jó árú China Glaze szettre fáj a fogam, remélem én is eljutok még idén Naillandbe! :-)
  A Barry M lakkra nagyon kíváncsi vagyok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt már le sem írom, hogy a fenti szett mellett vannak még különböző ombre-szettjeik is - ja, hogy ezt már le is írtam? :D

   Törlés
 4. nagyon szép lakkok! :)

  játék van nálam, ha érdekel :)
  http://beusmink.blogspot.hu/2013/11/nyeremenyjatek.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Na máris megyek és megsasolom! :D

   Törlés
 5. a barry m tényleg jó nyomdázi elég sokat használom,nekem a szürkére fáj a fogam most:)
  én is pályázok valami jó kis cg szettre:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na azzal nyomdázott elsőként Petra, emiatt is szerezte be az aranyat és hát innentől kezdve nekem sem volt visszaút :) A fenti szetten kívül az ombre-szettjeik különböző színösszeállításban kaphatóak...nem írok többet... :D

   Törlés
 6. Válaszok
  1. Na és persze a bőség zavarában képtelen voltam eldönteni, ki legyen az első - végül az ezüst Golden Rose Holiday lakk győzött :)

   Törlés
 7. Júj azok a lakkok gyönyörűségesek! *.*

  VálaszTörlés
 8. a China Glaze lakkok, te jó ég ! *-*

  VálaszTörlés
 9. Úristen de gyönyörű lakkokat vettél! *.* Az arany Barry M legyen az első!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Elíz! :) Oksa, előre soroltam a kis aranyost :D

   Törlés
 10. Azon a GR lakkon én is nagyon gondolkodom! Gyönyörű! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése