Testradírozás kétféleképpen: radírozó gél és radírozó só

Ma egyszerre 2 termék is érkezik: az Avon testradírozó gélje, illetve a Greenland radírozó sója:
AVON Bali Botanica citromfüves radírozó gélje: 200ml termék érkezik egy puha műanyag tubusban, adagolásnál egy szép, gyöngyházfényű, fehér zselével találkozunk, amelynek friss citrom illata van.

A bőrradírozó szemcsék aránya a számomra etalonná vált TBS testradírozó krémjéhez (inkább szufflé - és ahogy leírtam, nyeltem egy nagyot) vészesen kevés, ahol pedig találkozom ilyen szemcsével, az annyira nem radíroz kellőképp. Szeretem nem csak tudni, de érezni is, hogy a radírozó szemcsék végzik a dolgukat, ennél a terméknél sajnos az az érzésem, hogy csak 65%-os erőbedobással dolgoznak :-/Amit ott a középső sávban láttok fehér bubik, na azok a radírozó szemcsék...nem valami sok:Ezt az élményt még megfejeli az a látvány, hogy a kád lefolyójánál olyan pici, sercegős habot képez a termék a lemosáskor, mint a mosógatóvíz leengedésénél a mosogatószer habja...nem szeretném továbbgondolni :)


Összességében jónak jó, akinek érzékeny bőre van, annak tökéletesen elegendően "durvák" lesznek a szemcsék, de a rinocérosz bőrűek (like me, muhahaha :D) bizony hiányolni fogják a teljes erőbedobást.
Greenland papayás-citromos radírozó só: Szépségboxos termék, magamtól sosem próbálom ki a radírozó sókat, de ha már így hozta a sors :)

400 grammnyi só található ebben a hengeres fedéllel rendelkező fémdobozban, abszolút jónak tartom a csomagolását, olyan kis indusztriális :)Az első felnyitás, majd visszazárás még rendben megy, de a másodiknál ér minket a kissé kellemetlen élmény: a sókristályok sunyiban kimásznak a dobozból és a menetek közé becsücsülnek, úgyhogy ne a nagyi sütije fölött bontsuk ki, azt javaslom:


Kupak letekerése után:
Használatakor borítsunk ki egy kis adagot a tenyerünkbe és kezdjük el radírozni a kiszemelt területet: én mindig a vádlimon kezdem az ilyen műveletet és mennyire jól tettem! Amennyire hiányoltam a kraftot az előző termékből, na itt azt hittem, menten kiugrom a kádból mert annyira szúrnak és kemények a szemcsék! Tényleg az van benne, amit a doboz ír: radírozó só és eme tulajdonsága miatt én kizárólag vádlira illetve a talpra és sarokra, bőrkeményedés eltávolítására ajánlom, mert annyira durván radíroz.


Összességében nagyon jól összerakták ezt a terméket, de nem body srub, hanem leg scrubként értékesíteném.Nektek milyen tapasztalatotok van a radírozó géllel/krémmel/sóval? Melyik a kedvenc?


Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Asszem sikerült a két végletet kifogni! :D

  VálaszTörlés
 2. Jókat röhögtem megint :D
  Amúgy én már kipróbáltam fürdősóként is, szerettem a radír részét is, de fürdősóként eszméletlen jó! Olyan finom az illata, órák után is lehet érezni a fürdőben :)
  Pedig ezzel az Avonos testradírra szemeztem, akkor ennyit erről :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hihi, örülök! :)))
   Életemben egyszer próbáltam fürdősót, azon nyomban kipattogtam tőle, így azóta kerülöm az idegen anyagokban való ücsörgést :D Jónak jó az Avonos, de csak lightosabb elradírozgatásokra :)

   Törlés
 3. Ezt a Bali-félét még nem őróbáltam Avonéktól, de azt hiszem, épp itt az ideje. Két kedvencem már van tőlük, tervben is van a bejegyzés róluk (is) :-)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése