Nail of the day: Illamasqua - Prosperity

Tegnap vettem át életem első külföldi ruha- és körömlakk rendelését, amikről visítoztam csicseregtem tegnap délelőtt a Twitteren, íme a DÖG körömlakk, igen, végig nagybetűvel :)


Illamasqua Prosperity:9,11 Euróért rendeltem meg ezt a 15 ml-es tekintélyt parancsoló lila árnyalatot, azt sejtettem hogy szeretni fogom, de hogy ennyire...! :) Pimaszul gyorsan szárad és mattra. De olyan mattra, mint a most a városban cirkáló fekete, matt fényezésű Audi-k! Asszem a körmömhöz be kell szereznem egy Audis srácot - kizárólag azért, hogy passzoljanak :P

A száradási idejéről szerintem sokat elmond, hogy 5 perc alatt végeztem 2 réteggel és koppra meg is van száradva. Ugyan én még hiányolok egy biztonsági, harmadik réteget is, de már így is vonzza elég rendesen a tekintetet.
A vakus képek szokás szerint nem adják vissza tökéletesen az árnyalatát, ez a mélylila nem a levendula, hanem a metálos, fekete színnel tökéletesen harmonizáló metálos lila felé megy el.

Mattra száradt 2 réteg közelről - kell az a harmadik réteg:
A lakkal együtt egy másik szuper dolog is érkezett ám! :) Hihetetlenül hálás vagyok Vikinek a posztjáért, magamtól egyrészt rá sem találok erre a 24 órás kabátleárazásra az Asos.com oldalon, másrészt ha mégis, akkor is kis nyunyi lettem volna bármit is rendelni - pláne kabátot? Külföldről? Én? :) Ez az operáció csakis úgy működhetett, hogy a kabát mellé az outlet részlegről választottam ki ennek az istenített márkának az istenien leárazott lakkját :D
Apropó kabát: Viki posztjában az első kabátot rendeltem meg, jöhet vele az outfit poszt?
Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Naná, hogy jöhet! :) Ezek szerint megérkezett és jó lett, jaj nagyon örülök! :)
  (Köszi a linkelést! :) )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igenis, feladat teljesítve :)
   Én köszönöm a posztot és a bíztatást! :DDD

   Törlés

Megjegyzés küldése