ELIE SAAB HAUTE COUTURE AUTUMN WINTER 2013-2014 FASHION SHOW

Szívem csücske olvasatában láthatjátok a mostani őszi-téli színkavalkádot, igazán varázslatos!

A show nyitánya egy burgundi bál, imádom, ahogyan ezt az alapból igen markáns színt a végletekig tudják lágyítani: most már nem csak a púderszínű ruhák tudnak föld felett libegő tündért varázsolni a viselőjéből!

Őket követik az ezüst fényben táncoló jégkirálynők, de nem rázza ki tőlük az embert a hideg, mert a fagyos ezüsthöz képest tompa, meleg szürkével dolgoztak a készítők, amely a piros padlótól még kap egy adagnyi mályvás beütést is. Ettől a szürke-ezüst kombótól egyébként nem szabadulunk egykönnyen a bemutató alatt :)

Ezután éjkék ruhák lépnek színre, rajtuk a galaxis csillagainak minden ragyogásával: magabiztos szín, annyi szent!

Ohh, helló smaragdzöld, szépséges kreációk követik egymást, majd a záróakkord következik: ezüst :) A kedvenc darabom az ezüst overáll és a közvetlenül utána bemutatott, ezüst glitteres ruha - jolly joker darab és egész egyszerűen KELL!!! :)))

Hogy tetszik Csajok? Axente Vanesszát felismertétek a modellek között? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Ezt linkeltem múltkor, amikor a Chanelről írtál. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Külön bejegyzést érdemel ez a kollekció, mert annyira, de annyira...aww! :)))

   Törlés
 2. Kedvencem Elie Saab, imádom, ő szerepelt az első bejegyzésemben is! :) Csak egyetlen ruhát szeretnék tőle az életemben és már boldogan halnék meg! :D Mindig megnézem aznap a show-it, amikor vannak, egyszerűen csodákat alkot! Amikor ez a bemutató volt, akkor fb-on a 08:55-nél látható ruhát osztottam meg kedvencként és azt hiszem ez nem változott, de persze ha bármelyik másikat hozzám vágnák, annak is ugyanúgy örülnék! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira megnyugtató számoMra a tudat, hogy nem csak én estem beléjük ennyire :DDD Mennyei és varázslatos, ami kikerül a kezük alól - már ott tartok, hogy képtelen vagyok kedvencet kinevezni és pontosan ugyanígy vagyok vele mint Te: bármelyiket hozzám vághatják! :))))))))))))))))

   Törlés

Megjegyzés küldése