A megbízható testápolóm: Johnsons's extra-rich body lotion

Ennek a testápolónak a története valamikor évekkel ezelőtt kezdődött, amikor anyum szinte rám ordított, hogy azonnal vegyem meg ezt a testápolót mert ultra brutálisan jó. Mertem én ellenkezni? Leemeltem a polcról és megvettem és azt kell mondjam, iszonyat jó választásnak bizonyult. És hogy miért?


400 ml terméket kapunk mindössze párszáz forintért, szerencsére ez nem az a nagyon zsebbenyúlós fajta termék és igen sokáig elég!

Félkemény, halványpink műanyag a tubus, a csőrös kiöntőfej segítségével pedig hozzájuthatunk a hidratálás ősatyjához, de komolyan!
Kellemesen híg, de nem folyós állaga van ennek a krémnek, vagyis igazából krémzselének: hihetetlen könnyen eloszlatható a bőrön, pikk-pakk felszipkázzák a pórusok, reggelre pedig csak a pihe-puha bőrünk marad, filmréteg nuku.
Illatra egy kellemes testápolóillat fogad, kissé púderes, abszolút visszafogott a kis drága.

A krém kipöttyintve a kézfejemre: egyáltalán nem mozdul vagy csúszkál el magától, de kellően könnyű és híg az eloszlatáshoz. Na ezt a krémet bátran ajánlom annak, aki a krémezés utáni 3. percben már aludni szeretne és nem negyed órákat várakozni a takaró alá huppanáshoz, abszolút csicsika-barát termék! :)
Már találkoztatok ezzel a krémmel? Nektek mennyire vált be?


Pusza: Reni

Megjegyzések