Elfogyott termékek - újabb felvonás

Rég volt már a legutóbbi kiadása ennek a sorozatnak, íme a mostani kiürült flakonok és dobozkák:
HajravalókImperity sampon panthenollal:
Még jó, hogy a múltkor kijelentettem, hogy csak abban az esetben vagyok hajlandó megválni ettől a csodasampontól, ha elfogy. Éééés el is fogyott a piszok, konkrétan 11 vagy 12 hónap után. 1.200 ml és higyjétek el, egyáltalán nem spóroltam vele, kitartó volt mint a téli influenza! Imádtam, szerintem egy csodaszer, csak jót tehet a hajjal: táplál, erősít, ha lófarokba köti az ember, tényleg van a hajzuhatagnak egy jó átmérője, szépen felépítette a hajszálakat a benne lévő panthenol segítségével! Újravásárlós! :)

Syoss Volume Lift hajhab - extra strong hold: InStyle magazinhoz volt hozzácsomagolva ez a kis habocska, tette a dolgát szépen, bár a 3. napon sehol nem volt már az a tartás a hajtöveknél, amit beleszárítottam - azonban erre még egyetlen, általam használt hab sem volt képes, úgyhogy nem aggódom. Talán megveszem nagy kiszerelésben.

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle hajtápláló olaj: Pixiboxban ismerkedtem meg ezzel a termékkel, a csúfondárosra száradt hajvégeimet gondolkodás nélkül vajpuhává varázsolta, hiányozni fog :( Meg fogom venni a nagy kiszerelést, nagyon birizgálják a fantáziámat már ezek az olajok! :)


PapíráruPerla Sensation 3 rétegű boxos zsepi: a madaras teszkó sikeresen kivezette azt a zsepimárkát, aminek a dobozos zsepije pontosan befért az autóba a műszerfal és a sebváltó közötti részbe. Azóta eszeveszetten keresem az utódját, de természetesen mindegyik másik márka olyan elcseszett méretet gyárt, hogy az asztalomon végzi a doboz.
Nem szerettem ezt a zsepit, egyáltalán nem puha, durván dörzsöli a nózimat, nem vagyok hajlandó újravenni! :(

Müller 4 rétegű boxos zsepi: mert cuki levél és harmatmintás zsepi muszáj, hogy legyen a kanapén és pont :D Olyan vajpuha ez a 4 réteg, hogy magam is alig hittem el, újra és újravásárlós lesz! :)

Lilibe vattakorong: a Rossmann saját márkás, normál méretű vattakorongja, teljesen rendben van, teszi a dolgát, kellően puha. Szerintem esélyes az újravásárlásra.

Nektek megvan valamelyik termék? Mik a tapasztalatok?


Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Na látod az első poszt amiből egyik terméhez se volt szerencsém :D Viszont az a Mircale olaj felkeltette az érdeklődésem...szerintem, ha elfogy minden ilyen hajkencém megveszem, fel is írom magamnak :)
  Juj most látom, hogy kiraktad a blogom jobb oldalra *-* De nagyon köszönöm :* <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdemes, mert én sem gondoltam volna, hogy ennyire jól tudja hasznosítani a hajacskám! :)
   Igazán nincs mit, hisz' olvaslak, hadd lássa más is :D

   Törlés
 2. Ez a sampon igazán ígéretesen hangzik! Szilikon van benne?

  VálaszTörlés
 3. Honnan szerezted be a sampont? :)

  Mea

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem közvetlenül a fodrászom hozta, így ezer százalék, hogy sima fodrászkellékesek is tartják ezt a márkát.

   Törlés
 4. A sampon és az olajka nagyon tetszik így elsőre :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Idővel biztosan, már fent vannak a kívánságlistámon :-D

   Törlés
  2. Szólj nyugodtan, a sampont szinte azonnal be tudom szerezni :P

   Törlés
  3. Köszi, de még itt vár a TBS banánosa :-)

   Törlés
  4. Mmm, kíváncsian várom róla a posztodat! :)

   Törlés

Megjegyzés küldése