Ugrás a fő tartalomra

POKO PANO Fashion Show - Miami Fashion Week Swimwear Spring Summer 2014

Follow my blog with Bloglovin

Egy igazán pörgős, fiatalos, friss divatbemutatónak lehetünk fül- és szemtanúi, jövő nyáron a tengerész-vonal megmarad a pasztell színekkel és monokróm-összeállításokkal egyetemben. A fehér szín illetve a csíkos minta nagy hangsúlyt kapott, ennek személy szerint nagyon örülök, mert mindenki üdének és divatosnak szeret mutatkozni a strandon, melyen ezek igen sokat segítenek :D

A modellek gyönyörűek, nem egy helyen befigyel a szilikoncici, nomeg vállon felül az egyéb kozmetikai korrekció, de azt kell mondjam, az ilyen modellek ezerszer nagyobb benyomást tesznek rám a sportolástól feszes izmaikkal és olajjal bekent, gyönyörűen csillogó testükkel és megérdemelt pózolásukkal, mint azok a 37 kilós, hullafehér modellek, akik semmi mosolyt vagy játékosságot nem vihetnek bele a vonulásokba, mert ki van adva az ukász, hogy élőhalottként kell végigvonulni mosolytalanul a kifutón. Az ilyeneket komolyan mondom, első reakcióként szépen megetetném, itatnék velük egy kis kávét és kivinném őket a friss levegőre, hogy végre visszaszálljon beléjük a lélek. Tényleg :)))


Imádtam ezt a divatbemutatót, a személyes kedvencem a rozsdabarnás bordó-vonal és a pánt nélküli, középen megcsavart melltartók.Nektek hogy tetszett? :)


Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…