POKO PANO Fashion Show - Miami Fashion Week Swimwear Spring Summer 2014

Follow my blog with Bloglovin

Egy igazán pörgős, fiatalos, friss divatbemutatónak lehetünk fül- és szemtanúi, jövő nyáron a tengerész-vonal megmarad a pasztell színekkel és monokróm-összeállításokkal egyetemben. A fehér szín illetve a csíkos minta nagy hangsúlyt kapott, ennek személy szerint nagyon örülök, mert mindenki üdének és divatosnak szeret mutatkozni a strandon, melyen ezek igen sokat segítenek :D

A modellek gyönyörűek, nem egy helyen befigyel a szilikoncici, nomeg vállon felül az egyéb kozmetikai korrekció, de azt kell mondjam, az ilyen modellek ezerszer nagyobb benyomást tesznek rám a sportolástól feszes izmaikkal és olajjal bekent, gyönyörűen csillogó testükkel és megérdemelt pózolásukkal, mint azok a 37 kilós, hullafehér modellek, akik semmi mosolyt vagy játékosságot nem vihetnek bele a vonulásokba, mert ki van adva az ukász, hogy élőhalottként kell végigvonulni mosolytalanul a kifutón. Az ilyeneket komolyan mondom, első reakcióként szépen megetetném, itatnék velük egy kis kávét és kivinném őket a friss levegőre, hogy végre visszaszálljon beléjük a lélek. Tényleg :)))


Imádtam ezt a divatbemutatót, a személyes kedvencem a rozsdabarnás bordó-vonal és a pánt nélküli, középen megcsavart melltartók.Nektek hogy tetszett? :)


Pusza: Reni

Megjegyzések