CHANEL Full Show Autumn Winter 2013 2014 Paris

Nos, mit is fogunk viselni idén ősszel és télen a Chanel olvasatában? Megnyugtathatok mindenkit, tipikus őszi színeket: feketét, szürkét, kéket, amit ugyanakkor egy hatalmas adag ezüst csillámporral fejelték meg, vagyis igen, ki fogunk tűnni a tömegből és csak úgy szikrázunk majd! :) (Ugyanúgy, mint amikor Edward kilép a napfénybe, ehhe :D)
A komfortzónánkból nem leszünk kiszedve, továbbra is mehet a fekete a feketével - nem mintha én nem ehhez a színhez nyúlnék elsőként télen. Meg a másik 3 évszakban :P
A ruhák és a haj a nyaklánc alatt megoldások most annyira nem keltették fel az érdeklődésemet a csizmákéhoz képest, azok a láncos csizmák mennyire ütősek már?Hogy tetszik ez a "divat a világ körül"-koncepció? :)


Ti is a fekete színt preferáljátok ebben az évszakban?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Szerintem a "mai Chanel" nem méltó a régi hírnévre, míg anno a Coco a hordható,visszafogott eleganciát,az elérhető luxust hirdette,ezzel ellentétben Lagerfeld az iparművészeti tanulmányait is beleviszi,így teremtve egy kissé eklektikus kollekciót,ami nem arról szól ami a Chanel ház alap mottója volt,jelenleg egy öntelt, magát polihisztornak tartó 70 éves "pasi" KiTudMesszebbrePisilni versenye. (de ez szubjektív vélemény, nem vagyok szakértő) :)

  Az jelenlegi kedvenc bemutatóm Elie Saab-é, mindig csodás darabokat alkot,egyszerűen elvarázsol és nyálcsorgatva ülök a monitor előtt. :D
  http://www.youtube.com/watch?v=8gL0NUwZ4Xc

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elie Saab a személyes top3-as listámon van, egész egyszerűen nem tudnak rosszat alkotni, az ő illetve Badgley Mischkáék divatbemutatóit naphosszat el tudnám nézegetni! :)

   Törlés

Megjegyzés küldése