Balea Trend It Up száraz sampon

Follow my blog with Bloglovin

Szerintem sokunk tinikorát megkönnyítette volna, ha akkor is ismerik és bevezetik a száraz sampont a babakenőcs és hintőpor polcaira :D Ma az egyik kedvenc segítőmet, a Balea száraz sampont szeretném bemutatni:200 ml-t kapunk bőven ezer forint alatt, cserébe viszont villámgyorsan kiiktatja a bad hair-dayt :) Számomra ez a termék így nyáron igencsak életmentő, mert az előző este még teljesen jónak titulált hajam egy éjszakai izzadságfürdőzés után másnap úgy fest, mintha már 4 napot csúsztam volna a hajmosással. Persze hogy ilyenkor reggelenként nincs felesleges 40 percem a búrám helyrerakására, na ilyenkor vetem be ezt a kis drágaságot:

Ne ijedjetek meg, többszöri használat után ilyen lesz a kupakja!


Átfésülöm a hajamat, alaposan - de tényleg nagyon alaposan - felrázom a flakont és kb. 20 cm távolságról ráfújom a hajakra, különösképpen a hajtövekre, mert hát mi izzad meg elsőként, ha nem ők :)
A kupakot visszateszem a flakonra, kiviharzok a fürdőszobából, összedobom a táskámba az aznapi cuccaimat, belebújok a szandálomba és már csak annyi a dolgom indulás előtt, hogy szépen kifésülöm a hajamat. Merthogy idő közben csodásan puha és selymes hajat varázsolt ez a szer, kérem szépen, mindössze pár perc (3-5) leforgása alatt :D

Figyelem: ha túl sokat fújtunk a fejünk tetejére, ott a haj könnyen szürkévé változik, így ilyenkor egy benedvesített törülközőcsücsök, néhány tapicskolás-felitatás és már kész is! Menetkészek vagyunk, irány a BKV :)

Imádnivaló ez a száraz sampon, amely a DM-ben elérhető, bátran próbáljátok ki Ti is! :)
Nektek melyik a kedvenc száraz samponotok? Meséljetek!


Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Én hintőport használok ha már tényleg nagyon problémás a hajam, de ilyenkor nyáron legtöbbször összefogom és akkor annyira nem gáz a helyzet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hintőporral még nem is próbálkoztam, elképzelésem sincs, hogyan tenném fel a fejemre :D

   Törlés
 2. Én is már régóta tervezem, hogy veszek valamit, egyenlőre én is hintőport használok, mert a polcokon sosem találom meg a szárazsamponokat,( hogy lehetek ilyen vaksi(?)) meg rohanok is.Túl sok termékkel halmoznak el minket.Eszter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A samponok mellett/hajhabok mellett meg fogod találni őket :) Azért az milyen már, hogy én is percekig nézegetem a padlótól a plafonig tartó állványt, hogy megtaláljam, amit keresek? :)))

   Törlés

Megjegyzés küldése