Shopline mini shopping

Follow my blog with Bloglovin

Lejárófélben lévő törzsvásárlói pontjaimat váltottam be nemrég a Shopline oldalán. Eddig konyhai cuccokra fordítottam (mozsár, olasz tészta-, szósz- és fűszerválogatás, stb.) a pontokat, most azonban egy cuki tárolódobozt és egy igencsak masszív bevásárlószatyit szereztem be:


Ideális lesz a konzervek és nagy hálós zöldségek pakolására, igencsak strapabíró kis jószág!
Meg annak akinek vannak háziállatai, nagyon nagy segítség amikor kutya- és macskakonzerv beszerző körútra indul. Csak annyit mondok, hogy nekem 4 macskám is van... :)


Igazi kis népies hangulatot idéz számomra ez a minta:Belül meg aztán tombol a tornácos kis parasztház muskátlikkal-feeling:A madaras doboz széthajtogatható:Mindenféle jóság elfér benne:
Ha Ti is kedvet kaptatok hozzájuk, ezen a linken a bevásárlótáska, az alábbin pedig a madaras tárolódoboz lehet a Tiétek.Szépségápolási- és sminkcuccot terveztem a dobozkában tartani, rövidesen eldöntöm.
Apropó: 2 az 1-ben: sminkasztal/íróasztal, valamint a felette magasodó könyvespolc-bemutató videót szeretnétek látni a Youtube-csatornámon?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. A madarashoz annyira kedvet kaptam!
  A tornácos parasztházas dolgon akkorát nevettem, nem tudom miért, pedig mamám is ilyen muskátlisban lakik. Jó volt ez így estére, feldobta a napomat! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hihi, örülök hogy sikerült feldobnom a napodat :)))

   Törlés
 2. Én tartogatom a pontjaimat mindig,hátha lesz valami jobb beválanivaló,aztán az utolsó pillanatban sosincsenek jó cuccok:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is kissé karcsúnak érzem a választékot, tutira bajban leszek a következő fordulóban amikor megint le akar majd járni jónéhány pontom!

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Köci :) Érdekes amúgy, mert stílusra abszolút az ellentéte vagyok, mégis nagyon megtetszett :D

   Törlés

Megjegyzés küldése