Rexona Maximum Protection: tapasztalat és vélemény

Follow my blog with Bloglovin

A Pixibox Summer táskában lapult ez az eddigiektől igencsak eltérő krémdezodor. Már azzal kitűnt a többi közül, hogy esténként ajánlott főként a használata, a védelmi rendszer kiépítése miatt, akarom mondani az izzadság elleni védekezőképesség kialakítása végett :)Használtam is szépen, becsületesen, de a mai fekete topom miatt lerepült a jó és megbízható termékeim dobogójáról, mutatom is Nektek egy űberfényes képen, miért:
Íme a bal oldalam egy másik fényszögből/fénymentes szögből:
Kora reggel kentem fel a krémdezodort akkor, amikor már rajtam volt a felső (bebújtattam a nyakam mellett a tubust és úgy kentem be magam). Direkt nem úgy használtam, hogy a krémezés után bújtam bele a topba, mert akkor még a lábujjam is krémes lett volna.
Már a délelőtt folyamán észrevettem, hogy fehér a hónom alatt az oldalamon a felső, így elég korán átütött a szöveten a krém. De hogy ennyire le is másszon a felkenés helyétől...nem értem...nem is volt melegem!


Alapvetően gyönyörűen működik ez a krémdezodor, tizedannyit izzadtam és én magamat szag- és illatmentesnek tituláltam a használata során, a bőrömet egy cseppet sem irritálta ez a fehér krém:Azonban nálam azonnal elhasalt, mivel nem szeretném feláldozni ennek a dezodornak a ruháimat. Sajnálom. Továbbra is keresem a tökéletes izzadásgátlót. Legyenek benne a bőrre gyakorolt jótékony hatások ugyanúgy, mint ebben a Rexonában, de tilos, hogy megfogja és átitassa a krém a ruhákat! Várom a potenciális jelölteket...
Ti próbáltátok már ezt az újfajta krémdeót? És fekete felsővel?


Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Nekem is ugyanez volt vele a bajom,hogy foltot hagy a ruhán :( Pedig jó lenne.... Én a pixi csomagban vettem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remek... :( Van olyan márkád, ami bevált erre a célra?

   Törlés
  2. Hát ez a Rexona nekem azért jó, amit te is írtál, mert nem érzem magam tőle büdösnek, de ott van az a de hogy foltot hagy a ruhán... :( Amit most tesztelek és eddig bevált és nem hagy foltot a ruhán az az Oriflameből golyós dezodor Divine, és nekem eddig bevált. De sokáig jó volt nekem a Dove golyós csak megszokta szerintem a bőröm. Ja am. meg a foltot a ruhából úgy tudod kiszedni, hogy mosás előtt bedörzsölöd mosogatószerrel és kihozza. Remélem valamit tudtam segíteni.

   Törlés
  3. Koszi, feljegyeztem a markakat, Oriflame dezodorom meg ugysem volt.

   Törlés
 2. Nekem nem hagyott foltot a ruháimon, ezek szerint szerencsés vagyok :) Nálam a nyaralás alatt bizonyított nagyot, este kentem fel zuhanyzás után (pici mennyiséget, egy kis tekerés elég is, lehet ezért sem lett foltos a felsőm), másnap irány a strand, izzadtam rendesen, plusz voltam délután futni is, és szinte alig izzadtam. Letaszította a dobogóról a Garnier-t, amit eddig használtam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Figyeltem én is, hogy vajmi kevés kell ebből a krémdeóból, mert a nagy lyukacsokon keresztül jön szépen az anyag, nekem mégis lemászott :(
   Ettől függetlenül ez a hatásfok dícséretes, évek óta a legjobb deó ezen a téren.

   Törlés
 3. A Clinique golyós deot használtad már? Én évek óta azt használom. Illatmentes.
  Az egyik legjobb:) Ára több mint a hasonlóak, de kiszerelése is nagyobb. Nekem kb 1 évig elég általában 1 db, pedig minden nap használom(ha többször zuhanyzom, akkor nyilván minden alkalommal használom ezt is).
  Mia

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még nem próbáltam, jól hangzik, köszi Mia a tippet! :)

   Törlés

Megjegyzés küldése