Elfogyott termékek

Follow my blog with Bloglovin

Egy újabb adag termék felhasználásával és elhasználásával született meg ez a poszt, a múltkori poszthoz hasonlóan a pink szín uralja a felhasznált termékeket. Lehet azért használják a gyártók előszeretettel ezt a színt, hogy könnyebben felfigyeljen rájuk a hölgy vásárló? :P
Bella Cotton vattakorong: végre elhasználva, nem nagyon felel meg erre a célra amire legyártották, mert ahhoz túl karcsú. Nem fogom újravásárolni, már csak azért sem, mert kaptam Tőletek jópár tippet a méltó utódjához :)

Balea Professional koffein hajbalzsam: még mindig imádom, minden részletében tökéletes. Ápol, erősít, selymes állagú maga a balzsam is és használat után a hajzatom egyaránt. Ugyanebből a termékcsaládból most a festett hajra való társa váltja fel, azonban bármikor újravásárolnám.

L'Occitane mandulás tusolóolaj: kettős érzést kelt nálam ez az olaj, egyrészt mert baromi lassan fogyott el a magas ára miatt, így nem vitt rá a lélek a "pazarlásra", másrészt viszont alig vártam hogy elfogyjon, mert nem nagyon tudom kezelni ezt a terméket.
A csodás hidratáló hatása mellett isteni mandulás illata van ennek a high end-terméknek, nem az az émelyítő műmarcipán-szerű, inkább az a jól felépített, főként a csonthéjas illat alappal dolgoztak és arra építették rá az édeskés illatot, vagyis nem émelyeg a felhasználó a tus alatt az illatától. Szerintem főként a kupakja fogott meg, olyan Harley-Davidson kasznira emlékeztető dizájn :)
A termék egy eléggé híg, aranysárga áttetsző olaj, melyből nagyon kevés is elég. Ha el kezdtem eloszlatni a bőrömön és egy hajszállal többet kentem az adott bőrfelületre, akkor el kezdett fehérré válni és szikkadni az olaj: mintha szárazanyagot vittem volna fel a bőrömre. Ennyit én még életemben nem óvatoskodtam tusolókrémmel/zselével/olajjal, de pláne ennyi pénzért (több ezer forint) nem is fogok. Nem újravásárlós.

Freshmaker E-Vitaminos sminklemosó kendő: nagyon szépen leegyszerűsítette ez a kendő a smink délutáni lemosását, szépen dolgozott, bármikor újravásárolnám, de még előtte sorakozik pár tej és tonik: jelenlegi utóda a Pixiboxos Bioderma.
Garnier Skin Naturals Moisture Match hidratáló arckrém-minta száraz és extra száraz bőrre: ez a krém sem volt a kedvencem, annyira vastagon ült ez a sűrű krém az arcomon, mint egy pajzs. Ahol száraz szokott lenni a bőröm - főként a pofimon -, ott sem tudott beszívódni hogy tegye a dolgát hidratálás terén. Ő sem nekem való, nem fogom megvásárolni teljes kiszerelésben.

Wilkinson Sword női eldobható borotva: eldobós fajta, nem cserélhető fejű kézi borotva hidratáló csíkkal ellátva. Ne féljünk gyakran cserélni ezeket az eszközöket, főként mert oké hogy lejön róla a hidratáló csík és vagdosunk tovább nélküle, de igazán csak akkor érezni a különbséget, amikor egy vadiúj borotvát veszünk használatba. Nem fogom újravásárolni, mert már megvan az utóda és nem ragaszkodom feltétlenül ehhez a márkához.

Signal fogkefe: 6-havonta cseréljük le a fogkefénket, mert higiéniai és sörtehasználati szempontból is indokolt. Addigra az eredetileg egyenes sörték elhajlanak, már nem jutnak be azokba a fogredőkbe ahova eredetileg szánták őket. Nem rossz ez a márka, bármikor újravásárolnám.


Nálatok is főként pink színben díszelegnek a fürdőszobai termékek? :)Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. Vattakorongból a legjobb, amit ismerek, egy dm-es sajtámárkás termék: az ebelin 100% pamut vattakorong. Puha, nem szöszöl, nem esik szét, jó nedvszívóképességű és az egyik oldala texturált. Kétféle van belőle, a normál és a zöld csomagolású biopamut verzió (ez valamivel vastagabb, de jóval drágább is).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a tippet, persze pont ma jártam DM-ben még kora délután :D

      Törlés

Megjegyzés küldése