Ugrás a fő tartalomra

Kedvenc Youtube-guruim - 3. rész

Follow my blog with Bloglovin

Folytatódjék hát a sorozat, az első 2 rész után itt az újabb :)xteener:
Amerikai Krisztina :) Egy nagyon kedves, kissé piszén pösze, vietnámi gyökerekkel rendelkező leányzó, aki mindössze 1 évvel fiatalabb nálam, de már évek óta a Youtube-csatorna megszállotja. Imádja amit csinál, én pedig azt, ahogyan előadja, ezért is követem :D


zoella280390:
Brit felségvizekre evezünk most, hihetetlenül bohókás és cuki ez a kis babaarcú csajszi, nem lehet nem szeretni! Imádom a havi kedvences videóit, ami a kedvence, arra nagyon-nagyon-nagyon rá van kattanva :D


LaCaraPiccola:
Csússzunk lejjebb egy kicsit azon a térképen, német nyelvterületen járunk most éppen, nem tudok többet mondani mint azt, hogy szerelmes vagyok a kiejtésébe. Hiába, elfogult vagyok, ha a német nyelv kerül szóba. Zene füleimnek! És csemege a szemeimnek. Azok a sminkcuccok!


citromhab:
Évi a kandírozott narancs blog írója jelenleg Németországból lát el bennünket szépségápolási, plus size divat- és kinti drogériás akciók bejegyzéseivel és videóival. Tudom, elég érdekesen néz ki így leírva, de számomra fontos, hogy egy vloggernek szép legyen a kiejtése, tudjon artikulálni és saját magát kifejezni, ezért is esett többek között automatikusan a választásom Évi videó-csatornájának követésére. Választékosan, érthetően beszél, a témák érdekesek, a tapasztalatait folyamatosan megosztja velünk, elérhető árú termékekkel "dolgozik", kell ennél több? :)


Sratataj:
A madamejulietta blog videóit találhatjátok meg itt, én a kelet-európai Blonde Salad-ként azonosítanám be Juliettet. Folyamatosan kapja a felkéréseket a divatházaktól, divatbemutatókra és kampányfotózásokra jár, emellett olyan zenéket választ a videóihoz (vééégre nem egy 77. Jennifer Lopez-számot!), amik szuperül visszaadják ennek a pörgésnek a hangulatát (ha talán csak egy kicsit is, de akkor is), emellett imádom az öltözködési stílusát!


AnnieJaffrey:
Ha sorba lehetett volna állnom érte, egészen biztos, hogy az ő hangját kértem volna magamnak. És a felfelé ívelt szemöldökét. És a könnyed, magabiztos mozdulatokat amikkel sminkel.


saturdaynightitsalrite:
Egy skandináv szöszi magyaráz a videóban. Na de miért angolul? :) Csodásan tiszta a beszéde ennek a leányzónak is, szeretem a stílusát is nagyon, hát még azt a cipősszekrényt és a benne lévő topánkákat amelyekkel rendelkezik! :D


stilusesegyeb:
Óvónéni Ramink enged betekintést a mindennapjaiba: sminkelés, kreatívkodás, napi outfit, ebay-rendelés, stílus és egyéb (:D) témakörökben. A szőke hajú leányzónak igen kellemes hangja és nagy szíve van! :)
Youtube-guruk poszt első része
Youtube-guruk poszt második része

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…