Kedvenc Youtube-guruim - 3. rész

Follow my blog with Bloglovin

Folytatódjék hát a sorozat, az első 2 rész után itt az újabb :)xteener:
Amerikai Krisztina :) Egy nagyon kedves, kissé piszén pösze, vietnámi gyökerekkel rendelkező leányzó, aki mindössze 1 évvel fiatalabb nálam, de már évek óta a Youtube-csatorna megszállotja. Imádja amit csinál, én pedig azt, ahogyan előadja, ezért is követem :D


zoella280390:
Brit felségvizekre evezünk most, hihetetlenül bohókás és cuki ez a kis babaarcú csajszi, nem lehet nem szeretni! Imádom a havi kedvences videóit, ami a kedvence, arra nagyon-nagyon-nagyon rá van kattanva :D


LaCaraPiccola:
Csússzunk lejjebb egy kicsit azon a térképen, német nyelvterületen járunk most éppen, nem tudok többet mondani mint azt, hogy szerelmes vagyok a kiejtésébe. Hiába, elfogult vagyok, ha a német nyelv kerül szóba. Zene füleimnek! És csemege a szemeimnek. Azok a sminkcuccok!


citromhab:
Évi a kandírozott narancs blog írója jelenleg Németországból lát el bennünket szépségápolási, plus size divat- és kinti drogériás akciók bejegyzéseivel és videóival. Tudom, elég érdekesen néz ki így leírva, de számomra fontos, hogy egy vloggernek szép legyen a kiejtése, tudjon artikulálni és saját magát kifejezni, ezért is esett többek között automatikusan a választásom Évi videó-csatornájának követésére. Választékosan, érthetően beszél, a témák érdekesek, a tapasztalatait folyamatosan megosztja velünk, elérhető árú termékekkel "dolgozik", kell ennél több? :)


Sratataj:
A madamejulietta blog videóit találhatjátok meg itt, én a kelet-európai Blonde Salad-ként azonosítanám be Juliettet. Folyamatosan kapja a felkéréseket a divatházaktól, divatbemutatókra és kampányfotózásokra jár, emellett olyan zenéket választ a videóihoz (vééégre nem egy 77. Jennifer Lopez-számot!), amik szuperül visszaadják ennek a pörgésnek a hangulatát (ha talán csak egy kicsit is, de akkor is), emellett imádom az öltözködési stílusát!


AnnieJaffrey:
Ha sorba lehetett volna állnom érte, egészen biztos, hogy az ő hangját kértem volna magamnak. És a felfelé ívelt szemöldökét. És a könnyed, magabiztos mozdulatokat amikkel sminkel.


saturdaynightitsalrite:
Egy skandináv szöszi magyaráz a videóban. Na de miért angolul? :) Csodásan tiszta a beszéde ennek a leányzónak is, szeretem a stílusát is nagyon, hát még azt a cipősszekrényt és a benne lévő topánkákat amelyekkel rendelkezik! :D


stilusesegyeb:
Óvónéni Ramink enged betekintést a mindennapjaiba: sminkelés, kreatívkodás, napi outfit, ebay-rendelés, stílus és egyéb (:D) témakörökben. A szőke hajú leányzónak igen kellemes hangja és nagy szíve van! :)
Youtube-guruk poszt első része
Youtube-guruk poszt második része

Megjegyzések

Megjegyzés küldése