Ugrás a fő tartalomra

Fruit of Care

Follow my blog with Bloglovin

Mostanában egyre elterjedtebbek a kézműves termékek, szépségápolási oldalról egyre többször és egyre könnyebben kapunk rá a kézműves szappanokra - nálam Karácsonykor tombolt nagyon ez az őrület :) Márti kolléganőm barátnője készített az Ünnepekre kecsketejes szappanokat, szerintem mondanom sem kell, hogy szinte mindenki ilyet kapott ajándékba :) Egyrészt már a látványtól is totál készen voltam, másrészt az a tudat, hogy kecsketejből készült, elültette a bogarat a fülemben, hogy én is érezhetem magam úgy, mint Kleopátra. :)
Egy, a brands.hu oldalán most futó akcióra szeretném felhívni a figyelmeteket: jópár éve nálunk a cégnél megjelent a Fruit of care márka, melynek termékeit fogyatékos emberek készítik fáradhatatlan munkával és hatalmas odaadással. Termékeiket rendszeresen "házhoz hozzák" nekünk, úgyhogy amikor időről-időre az aulánkat ellepik ezek a termékek, mindig szemet gyönyörködtető készlet fogad bennünket: kézzel készített szappanok, gyertyák, ajándékkártyák, sőt még kézzel díszített csokoládék és lekvárok is voltak szép számmal, az illatuk pedig egytől-egyig valami mesés! :)))

Én személy szerint nagyon fontosnak tartom, hogy a többek között velünk egykorú, megváltozott munkaképességű fiatalokat is lehessen foglalkoztatni, én mint workaholic jópárszor belegondoltam már, mi lenne velem, ha nem dolgozhatnék, ha nem érezném magam nap mint nap hasznosnak és nem tudnám lefoglalni magam, nem mutathatnám meg a kreatív oldalamat.
Ha nem is közvetlenül és rendszeresen, de termékeik megvásárlásával elismerően támogathatom tevékenységüket, emellett egyedi használati tárgyakra és meglepikre tehetek szert, Húsvétra például a kézzel díszített csokitallérjaik örvendeztették meg azokat, akiknek odaajándékoztam ezeket a helyes kis kalóriabombákat :D

Amennyiben kíváncsiak vagytok, milyen szuper munkát végeznek a társadalomnak ezen lelkes tagjai, kipróbálnátok végre valami kézzel készült szappanocskát, vagy csak egyszerűen gyönyörködnétek egy csodaszép és illatos, kézzel készített - és főként egyedi - gyertyában amely méltó dísze lehet a lakásotoknak, bátran nézzetek körül, mert most kedvezményes árakon mutatkoznak be a brands.hu oldalán.

A Fruit of Care márkáról a honlapjukon is tájékozódhattok, ahol sok érdekes információt és a teljes termékkatalógust megtaláljátok.
Kellemes böngészést!

Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…