Ugrás a fő tartalomra

Te is ugyanolyannak látod saját magad, mint amilyennek mások látnak?

Follow my blog with Bloglovin

Könnyekig meghatódtam, csak ültem és néztem a videót. És újranéztem. És újranéztem.


És a Dove tudja és rá is világít, hogy az ember lánya mindig is önbizalomhiánnyal fog küzdeni és alábecsüli önmagát - még ha csak kis mértékben is, de ez mindig jelen volt/van/lesz egy nő életében.

Ennek ellenére én azt mondom:
Ne azon rágódjunk, mi az amit a természet és a gének nem úgy adtak meg nekünk, mint ahogyan az a mi kívánságlistánkon szerepelt, hanem igenis hangsúlyozzuk ki az erősségeinket!!! :))) Mert egy felhőtlen, szorongás vagy kétely nélküli mosoly világokat mozgat meg!!!!!!!Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Van egy olyan mondás-szerűség, hogy ne azon sopánkodj amid nincs, hanem annak örülj, amid van. :) (Ezzel persze nem azt mondom, hogy ha valami nagyon rossz akkor azt hagyjuk annyiban, mert ha lehet rajta fejleszteni, akkor persze fejlessze az ember. De, fölösleges pl. egy erősebb csontozatú és felépítésű lánynak arról sírni, hogy ő sosem lesz piszkafa akármit csinál. Valóban, piszkafa sosem lesz, ennek ellenére nézhet ki jól, egészségesen, feszesen, boldogan, mosolygósan....) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pontosan így van!!!
   A magyarok egyébként is a nemzetközi statisztikák alapján előszeretettel panaszkodnak, hát pont hogy köszönjük meg amink van! :)

   Törlés
 2. Aktuális, köszönöm, hogy megosztottad! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…