Ugrás a fő tartalomra

Szépségbolt.hu megint megőrült :)

Follow my blog with Bloglovin

Éppenhogy átvettem a múltkori akciójuk kapcsán az ötezres rendelésemet, kijönnek egy újabbal: ismét az ötezres költési határ a limit, efelett nincsen kiszállítási díj :)
Én az ingyenes kiszállítás ellenére mindig pick pack ponton veszem át, útban hazafelé a dobozkámat, már az sokkal megnyugtatóbb számomra, ha én kontrollálhatom, mikor vagyok felkészülve a fizetésre és a szépséges kis termékekre amiket rendeltem. És ez az átvételi mód is ugyanezzel a feltétellel él, nincs szállítási díj május 28-29-30-án 5.000 forint feletti rendelésnél.

Ha most a hét végéig leadjátok a megrendelést, jövő héten - amikor a fizu is megjön - lesz átvételre kész a csomag, így ez alapján pontosan bejön a vicc, miszerint mi az, ami a nőknél 1 hónapban 1x jön meg és 1 hétig tart...???
Hát a fizetése :PEngem most legfőképpen a Ziaja-vonal érdekel, a lányok hívták fel rá a figyelmemet:
Adryenn blogján a kakaóvajas termékeket nézhetitek meg
Nikónál a narancsolajos felhozatal dobogtatja meg az ember lányának szívét


Ezen kívül akciósak a most megjelent Garnier tubusos arckrémjei 4-féle típusban, illetve az akciós MaxFactor CC-krémeken gondolkozom, de annyira kettős véleményeket hallottam róla (valaki dícséri, más pedig szidja a harmatgyenge fedése és terülése miatt)...szóval még tűnödöm egy keveset...

CC-krémmel van már tapasztalatotok? Megéri rendelni, vagy inkább maradjak a BB-krémnél, abból is a koreainál?


Pusza: Reni

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…