Kedvenc Youtube-guruim - 2. rész

Follow my blog with Bloglovin

Folytassuk csak hamar az első részt, érkezzenek hát gyorsan ebben a második felvonásban a kedvenceim egy jó kis nemzetiségi tavaszi salátában:Pixiwoo:
A Pixiwoo-lányok igazi tündérkeresztanyák, ez a testvérpár aztán nem laca-facázik: magabiztos, begyakorlott mozdulatokkal kanyarítják azokat a sminkeket amelyek látványosak, csodaszépek és nincs olyan videó, aminek a végén bátortalanul magam elé lehelném hogy ó, bárcsak én is tudnék ilyet, legalább egy kicsikét...komolyan mondom, olyan magabiztosságot adnak, hogy az valami félelmetes! Tényleg tündérkeresztanyák! :D

AllThatGlitters21:
Elle egy csudahelyes szöszi leányzó, főként a kiejtése az ami nagyon-nagyon megtetszett, emellett nagyon szeretem a termékelemzéseit.

Wendy's Lookbook:
Wendy egy cuki, törékeny csajszi, hihetetlenül kifinomult divatérzékkel. Túlnyomórészt az irodistáknak kedvez az outfitjeivel, de nem elhanyagolhatóak a szmokingos eseményekre kiválasztott ruhái sem. Kedvenceim tőle az 1 ruha - 5 alkalom sémára épülő bemutatói, ahol nem csak rámutat a textilre hogy mit és mivel kombináljunk össze a randira, hanem átöltözik, bemutatja hol történtek lényegi változások az előző outfithez képest és még fel is hívja a figyelmünket a hűvös estére az outfitbe csúsztatott blézerre. Hát imádom! :)

FleurDeForce:
Számomra a szőke haj-mély hang-párosítás mindig is érdekességnek számított, plusszban még igencsak szerethető is ez a leányzó, szóval automatikusan iratkoztam is fel hozzá már a második videó után.

X Every Girl X:
Csodás vörös haj, porcelán arcbőr, komolyan érdekel hogy miért sminkeli magát, mert szerintem egy ilyen kinézet nem követelné meg magának, hogy elfedjék. Pedig sminkel, nem is akárhogyan, nagyon ügyes! :)

Viktória's Style:
Viki videóit mindig megnézem, ugyan nagyon kell fülelnem a hangerő miatt, de egyes kirívóan hangos külföldi vloggerrel ellentétben legalább nem üvölt az arcunkba hanem szépen, nyugodtan elmagyarázza, mit kell az adott módszerről vagy termékről tudni és neki milyen személyes tapasztalatai voltak. Igazi kanapén pihenős, laptop az ölben-nézős videók, nagyon szeretem, szeressétek Ti is! :)

Nojko89:
Ha már magyar csajok, Noémi mellett sem mehetünk el szó nélkül. Mindennemű izgatottság nélkül, zsigerből tolja természetes és nyugodt hangján a témát, a humora pedig...kövessétek őt, csak ennyit mondok :D

TheVeryStyleBlog:
Szandra a videóiban olyan kis korrekt - de tényleg! :) Szépen, érthetően, világosan közli velünk az érintett témákban a tapasztalatokat, első benyomásokat, eligazgat a szépség világában. No de szó nincs arról, hogy humormentes, sőt! Tessék szépen követni őt is! :)
Mára ennyit, a sorozatnak még nincs vége, a mostani 8-as felhozatallal még közel sem ért véget a lista, úgyhogy készüljetek!!! :)))


Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Awww de drága vagy, köszönöm szépen, ilyen szép dolgokat még nem mondtak rólam! :)

  VálaszTörlés
 2. Szandrát, Noémit,Vikit és Wendy-t én is követem. Akiket én még kedvelek az : Csipkelány, Bebita Bonita (ő nagyon jól magyarázza is a lépéseket) stepbusta, kittimakeuplab

  VálaszTörlés
 3. Jajj, hát ezt csak most látom, nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy én is a kedvenceid között lehetek :)!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, hát nagyon szívesen, én köszönöm a videóidat! :D

   Törlés

Megjegyzés küldése