Hangulatos-inspirálódós képmix

Follow my blog with Bloglovin

Újabb adag képet gyűjtöttem Nektek össze egy bejegyzés formájában. Tulajdonképpen már olyan sok volt a deszktopomra lementve, hogy alig láttam a háttérképemet :)


Hamvas-rózsás-Essie-s: IMÁDOM!Ez a ruha olyan, mint egy hangszer:Egyszerű és visszafogott, mégis elegáns eljegyzési gyűrű Vancaroéktól:Kész. Itt elvesztem:Mintha nem is evilági lenne:Bűnözés Sincerely Jules-módra:Ez a csavart mellény azonnal megdobogtatta a szívem:Én is így akarok (külső+összeállítás) kinézni:Irigykedem: alkat, akaraterő, elszántság, kilátás:Innen nem tudnék hazamenni, csak ülnék ott és bámulnék ki a fejemből:Bling-bling:Nem tudom miért, de amint megláttam azt mondtam: ez a szoknya kell nekem!


Fagyihoz a körömlakkot :DEgy olyan konyhai kellék, ami nélkül egy macskás nő nem létezhet:És a végére egy saját kép: drága Alex felcsapta a nyuszitappancsait és bevágta a szunyát az ölemben:Remélem tetszettek a képek! :)Rövidesen terméktapasztalatos bejegyzések érkeznek, addig is jó hűsölést ezen a kellemes, szerdai, tavaszi estén!


Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Ó, az a só- és borstartó <3 Amúgy mi is nyúltappancsnak hívjuk a cicák lábát, tényleg teljesen olyan. Az én ölemben éppen Maszat dorombol kitartóan :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem ő az első cicám akinek ilyenek a hátsó lábai, mindig kuncogok felette amikor az orrom alá dugja őket :D
   Ó, akkor Nálatok is megy az esti relax :)

   Törlés
  2. Hajjaj, az előbb tisztára Noénak éreztem magam: A kiskutya a lábamnál, Muffin a szék mellett a földön, Maszat az ölemben, Schrödinger pedig a szék támláján lazított épp. :-)

   Törlés
  3. Ez hatalmas, itt rázkódom a székben vihogástól! :D Egy ilyen "összejövetelről" felteszel képet? Annyira kíváncsi vagyok! :)

   Törlés
  4. Ha sikerül lekapni, akkor persze, de ha szólok a páromnak, azonnal feláll valamelyik állatka. Nemsokára szeretnék videókat is készíteni, szerintem ott lesz rá példa, hogy a két macska kíváncsiskodik, mert imádják a szépségápolási cuccokat, a kutya meg legfeljebb hangkíséretet biztosít majd :-)

   Törlés
  5. Akkor figyelni fogom kiemelten a blogodat a videóra várva! :D

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Köszönöm szépen, ő a négy lábon járó örökségem nagypapámtól :)
   Pusza: Reni

   Törlés
  2. Ez de aranyos, ő a nagypapádé volt?

   Törlés
  3. Igen, másfél éves volt a cicc amikor nagypapám itthagyott minket. Elmentünk a házába hogy el kezdjünk pakolni, amikor fogta magát Alex, felült a teraszon korlátra és gyönyörűséges szemekkel rám nézett. Ekkor bekiabáltam a zuramnak a házba, hogy eggyel több macskánk van és pont :D

   Törlés
  4. Hát ez nagyon édes történet <3

   Törlés

 3. Szeretem az inspirációs/képes bejegyzéseket, tetszett a válogatásod :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) örülök hogy elnyerte a tetszésed :)
   Pusza: Reni

   Törlés
 4. Nagyon jók!
  A cica cuki, az én Jägerem nem szeret a hátán feküdni: általában a kinyújtott lábaimon fekszik hosszan nyújtozkodva, de olyan nehéz, kb 6,5-7kg), hogy nem sokáig bírom el.
  Az a szép zöldes táj - ott én is el tudnék bámulászni sokáig

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alex a zuram sípcsontjára van rámozdulva, ki nem hagyná, hogy ott pihentesse a pocakját :D

   Törlés
 5. Szia! Tetszik ez a bejegyzés, inspirálóak a képek és plusz pont, hogy oda is írtad miért azok :) Én is szoktam inspirációs bejegyzéseket írni, de én már külön mappába teszem őket, így is felgyülemlett pár hónap alatt többszáz kép :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :)
   A mappáim már annyira tele voltak, hogy inkább desktopra mentettem le a képeket, hogy végre átlássam - erre meg a háttérképemet nem láttam már :D

   Törlés

Megjegyzés küldése