Ugrás a fő tartalomra

Sportos léptekkel jön a tavasz

Imádnivaló, amikor úgy köszönt be a tavasz, hogy az alábbi paraméterekkel köszönt minket első melegebb napján:

- szombat van
- hét ágra süt a nap
- meleg szellő fújdogál
- ki lehet tenni a frissen mosott ruhákat száradni
- egy kellemes délutáni sétára vágyik az ember, amit meg is ejt
- egyúttal az új cipellőjét is felavatja a tavasz beköszöntére

Na, ez a kombó számomra iiiiiiiiiiisteni!!! El is mentünk szombaton sétálni a környéken a zurammal és kipróbálhattam élesben ezt a kis drágaságot:Az Office Shoes-ban 8.990 forintra leárazott, szupercsajos és légiesen könnyed lépteket biztosító, ugri-bugri sportra (Zumba pl.) is alkalmas pink csodában még a séta is egy külön élmény! Nagyon kellemes volt benne a járás, azonban a gerincem az első 1-200 méteren picit szúrt itt a derekamnál, utána ráállt erre a sarokkialakításra és utána semmi baja nem volt, nem fájt és nem hasított bele semmiféle fájdalom.

Örülök, hogy megvettem ez a csukát, sajnos a Deichmann-ban tavaly nyár elejéig árusított, félig-meddig sportcipőknek (inkább csak olyannak nevezném, amit egy melegítőhöz fel lehet kapni de semmi több) egészen egyszerűen elfogyott a talpa és sarka, az orruknál pedig szana-széjjel szakadt az anyag. Kb mintha rendszeresen focizni jártam volna benne. Asszem 6 ilyen pár cipőm volt, gondolhatjátok hogy nem tartottak túl sokáig, amint leváltották az új kollekció darabjai a már kifutottakat, vehettem meg az újabb példányt. Annyira nem pénztárcakímélő, mert négyezer forint alatt nem árulták ezeket és megelégeltem. Az Office Shoes pedig úgyis kimatricázta magát mindenféle 40-70%-os sárga matricákkal, szóval megadtam magam :) Azt tegyük hozzá, hogy 30 mp alatt megvolt az új cipőm, nem tököltem vele. Már csak azért sem, mert ez a 39-es volt az utsó darab a boltban, fehér színben pedig inkább hasonlított egy koszos szürke edzőcipőhöz, amit jól meg is áztatott a nyári eső. Azaz kicsit sem tetszett abban a színben :)


Ti hol vásároljátok a sportcipőiteket? Megjártátok Ti is a Deichmannos "sport"cipőkkel?Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…