Ugrás a fő tartalomra

Stradivarius bizsuk és Árkád2

Follow my blog with Bloglovin

Múlt hétvégén mentünk megnézni a zurammal az Árkád2-t, igazából a Van Graaf üzletre voltam nagyon-nagyon kíváncsi, mert amilyen ruhadarabokat belinkeltek a "szaklapok" szettjeibe, azok egészen emberi árakon voltak. Mert hát igencsak szépen fel tudok háborodni egy 200.000 forintos ruhán. Nos, Van Graafot szépen meg is látogattuk, potom 40 ezer értékálló királyi magyar forintot kóstált egy pisztácia színű, lenge kis ruci és ahogy a szinteken tovább forgolódtam, nem találtam számomra elfogadható árú terméket, így el is hagytuk az üzletet. 2 kérdés merült fel bennem ennek kapcsán: csak azt a 8 jóárasított cuccot rakták be a Joy/Glamour/Cosmo újságokba, vagy csak hónapokkal a megnyitó után hajlandóak ilyenekkel feltölteni a készleteiket? Még nem jutottam dűlőre ebben a kérdésben.

De volt jó is a nézelődésben ne féljetek: egyrészt mert Starbucks nyílik közvetlenül az újranyitott New Yorker mellett és hiába drága, én akkor is imádom a kávéjukat! Egy könnyű salátás szendvicset ugyan nem dobnék be 8-900 forintért, de néha-néha igenis jól esik egy forró bögre latte elszürcsölgetése a szintén kávéfüggő uracskámmal, miközben sóvárogva nézem a cukibbnál cukibb Starbucks-os bögréket. Van ám áruk, na de választék is! Ja, és mondtam, hogy rengeteg féle termoszuk is van? Ajjh, amikor a bőség zavara találkozik a sikoltozó pénztárcánkkal! Nincs is annál élesebb kontraszt! :D

Ha le lehetett volna adni kívánságlistát az Árkádnak, akkor abban a következő üzleteket soroltam volna fel:
Bershka
Stradivarius
Starbucks
The Body Shop
Müller
Takko

Ebből a Stradi sikerült, a Starbucks folyamatban. Nagyon felcsillant a szemem, amikor megláttam a Stradivarust, untam már kicsit, hogy amikor az egy tulaj kezében lévő fast fashion boltok (Zara, Stradi, Pull&Bear, Bershka, Debenhams) egyszerre áraztak le, bumlizhattam be a Westendbe, vagy kerülgethettem a turistákat az Arénában. Itt most egyébként igazán megsúghatná nekem valaki, hogyan kerül az Arénába ennyi, de ennyi külföldi??? Közvetlen charter járat van a Liszt Ferenc reptérről???

No, szóval Stradivarius: egészen baráti áron, 1.995 forintért adtak 3 neon fülbevalót, illetve ugyanennyiért egy millió az egyben karkötőt. Ajándékba megkaptam őket, mert ezek szerint az elmúlt hónapban jó háziasszony voltam :P


Voltatok már az átépített Árkádban? Nektek hogy tetszik?Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…