Ugrás a fő tartalomra

Shopline shopping

Follow my blog with Bloglovin

Kiindulási pontként nagyon szeretem a Bookline-t, mert a szakácskönyveim 60%-át olyan szégyenletes akciókban rendeltem meg náluk, mint 40-50-60% kedvezmény és társai :)
Ez a mostani havas második Karácsony Húsvét számomra jó kifogás volt (ehhe) arra, hogy körülnézzek az akciós ajándékcsomagjaik között, nagyjából egy ezresért komplett szépségcsomagokhoz juthatunk, mondhatjuk hogy nem fogtam vissza magam és betáraztam egészen nyárig:


Érkezett hozzá akciósan egy Miss Sporty szemceruza, még mindig keresem azt a fekete színű, vízvonalam kihúzására alkalmas eszközt, amitől nem lesz komplett Niagara a szemem. Természetesen a fényvisszaverő ezüstfelirat miatt olyan a kép, mintha totálisan el lenne mosódva, pedig nem :)


Amikor már alapból egy ezrest, de inkább 1.200 forintot kóstál egy Syoss termék - mert csak a bevezetéskor volt jóárasítva -, akkor igazi főnyereménynek érzek egy ilyen boltolást, ráadásul hihetetlenül kényelmes, mert értesítőt kapok, amikor összeállították a csomagomat és hazafelé pont útba esik a Sugárban lévő Bookline. Átveszem, kifizetem és lecsattogok a hévhez. Ennyi. Ja és ha egy bizonyos összeghatár felett veszel át csomagot (asszem 3 v 4 ezer forint), akkor a boltban lévő összes könyvre kapsz 10-20%-os kedvezményt, és ezen kívül vannak bizonyos állványok, ahol még nagyobb kedvezménnyel vásárolhatók meg az ott lévő könyvek. Kell ennél több? :)))


Szépen lassan el kezdenek csordogálni az elfogyott posztok is a fenti készletmozgás miatt :)

Ti is Bookline/Shopline-oztok?


Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…