Shopline shopping

Follow my blog with Bloglovin

Kiindulási pontként nagyon szeretem a Bookline-t, mert a szakácskönyveim 60%-át olyan szégyenletes akciókban rendeltem meg náluk, mint 40-50-60% kedvezmény és társai :)
Ez a mostani havas második Karácsony Húsvét számomra jó kifogás volt (ehhe) arra, hogy körülnézzek az akciós ajándékcsomagjaik között, nagyjából egy ezresért komplett szépségcsomagokhoz juthatunk, mondhatjuk hogy nem fogtam vissza magam és betáraztam egészen nyárig:


Érkezett hozzá akciósan egy Miss Sporty szemceruza, még mindig keresem azt a fekete színű, vízvonalam kihúzására alkalmas eszközt, amitől nem lesz komplett Niagara a szemem. Természetesen a fényvisszaverő ezüstfelirat miatt olyan a kép, mintha totálisan el lenne mosódva, pedig nem :)


Amikor már alapból egy ezrest, de inkább 1.200 forintot kóstál egy Syoss termék - mert csak a bevezetéskor volt jóárasítva -, akkor igazi főnyereménynek érzek egy ilyen boltolást, ráadásul hihetetlenül kényelmes, mert értesítőt kapok, amikor összeállították a csomagomat és hazafelé pont útba esik a Sugárban lévő Bookline. Átveszem, kifizetem és lecsattogok a hévhez. Ennyi. Ja és ha egy bizonyos összeghatár felett veszel át csomagot (asszem 3 v 4 ezer forint), akkor a boltban lévő összes könyvre kapsz 10-20%-os kedvezményt, és ezen kívül vannak bizonyos állványok, ahol még nagyobb kedvezménnyel vásárolhatók meg az ott lévő könyvek. Kell ennél több? :)))


Szépen lassan el kezdenek csordogálni az elfogyott posztok is a fenti készletmozgás miatt :)

Ti is Bookline/Shopline-oztok?


Pusza: Reni

Megjegyzések