Müllerben jártam, sminktartót láttam, megvettem bátran

Follow my blog with Bloglovin
Amikor a zuram szól rám a drogériában, hogy drágám, nem ilyen sminkcucc-tartókat kerestél amiket a külföldi vloggereknél láttál? Na akkor jövök rá (ismét), hogy az igazihoz mentem hozzá :)))

Nem érdekelt, hogy mennyibe kerülnek (2 illetve 3 ezer forint), jöttek haza velem ezek a csodaszép, akrilból készült gyönyörűségek, a sminktükrök és strasszos folyékonyszappan-tartók polcainál találjátok meg őket a Müllerben.
No meg persze még jónéhány akciós cucc is vásárolva lett, a manuális fogkefék már megérték a fél éves használatot és cseréltük őket+az elektromos fogkeféket pár év után leporoltuk és új fejjel indulhat a tisztítás, bzzzzzz! :P
(kissé szürkés és szemcsés fotókat sikerült készítenem, mert előző este szórakoztam a géppel és persze nem állítottam vissza, úgyhogy innen is gratulálok magamnak):

Múlt héten szombaton a 10 éves érettségi találkozómra voltam hivatalos és mivel 02.27-én volt Adrienn barátnőm/esküvői tanúm/ex-középiskola osztálytársam/lelki szemetesládám 28. születésnapja, így a rózsás tasiban megkapta tőlem a találkozón ezt a cuki barackos pink L'Oréal szájfényt, a kék Astor lakkot és a színes gyöngyökkel megszórt kekszet+egy ArtDeco mini pirosító ecsetet :)


A sminkcuccaimat természetesen mind kiborítottam az asztalomra a Jysk-ben vásárolt sminktartókból és újraszortíroztam mindent, íme:

Most úgy érzem, sminktárolás terén befoghatom a számat mert olyan tárolókhoz jutottam, amilyenekről ITT (s)írtam egy bejegyzést. Nagyon kis strapabírónak tűnnek, kemény és kocogtatnivaló az anyaguk, bátran ajánlom Nektek! :)
Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Jól néznek ki!
  Én körömlakktárolót szeretnék ilyen átlátszó plexiset, lehetőleg lépcsőzeteset ... Olyat nem láttál?

  VálaszTörlés
 2. A gödöllőiben nem sajnos, pedig be volt kapcsolva a search-gomb! :) De még járok arra+a Blaha Lujza téren lévőbe is terveztem bemenni, ott egy többszintes Müllert rendeztek be.
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 3. Wonderful post...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése