Hajszárító- és hajkefe-csere

Follow my blog with Bloglovin

Nemrégiben le kellett cserélnem a jól bevált Philips hajszárítómat 7 év után, mert tönkrement, pontosabban összeégett a belseje. Az utóbbi fél évben stabilan füstölt 3 perc hajszárítás után a hajam, akkor távolabbról próbáltam trükközni hogy beszárítsam a tincseimet, de végül nem ment tovább. Nagyon a szívemhez nőtt, nehéz volt megválnom tőle :( Ehhez hasonló volt a régi készülékem, csak közép-és babakék színű, nagyjából ilyen:A Babyliss márkával évezredek óta szemezek és ha már hajszárítócsere, akkor valami jó kis csajos jöhet csak szóba, ami nálam kimeríti a lila hajszárító fogalmát :)))
2000 Watt alatt nem keresek hajszárítót, muszáj hogy egy nagy teljesítményű hajszárítóval tudjam kezelésbe venni a hajamat és simán bírja a 20-perces hajszárításokat.Ajándék Babyliss hajkefével - ami a dobozon fekete, az a valóságban fehér :)Ha már új hajkefe is járt hozzá ajándékba, így lecseréltem a viharvert AVON-os hajkefémet:
Az új gépemmel meg vagyok elégedve, 3 fokozatú erősségi és 3 fokozatú melegségi fokozata van, csendes és csodásan be tudom szárítani vele a tincseimet. Ugyan még mindig sajog a szívem a régi után, de kezdem elfogadni a helyzetet.
Az árát tekintve érdemes összehasonlítani a hiperek és a műszaki cikk-áruházak árait, mert a hajszárítómat jó pár ezerrel olcsóbban vettem meg a madaras teszkóban, mint amennyiért a műszaki áruházban ki volt állítva. A különbözeten pedig egy nagy flakon sampon árát is meg tudjátok spórolni :)Nektek hogy tetszik ez a kis lila Babyliss hajszárító? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések