Ugrás a fő tartalomra

Blog sale zsákmány

Follow my blog with Bloglovin

Ági hirdetett nemrégiben blogsale-t és én csúnya, rosszkislány lévén munkaidőben le is stoppoltam az OPI Mariah Carey kollekcióját, valamint egy KIKO-palettát.
Múlt héten csütörtökön este holtfáradtan hazaesve itt várt egy csodás bubis boríték a postaládámban, el sem hittem, hogy aznapra juthat valami jó is!
Nagyon óvatosan bontottam ki a csomagot, a zuram árgus tekintete pedig a hátamban...kíváncsi természet na, fúrta az oldalát, hogy miket boltolunk mi Csajok :DDD
Mondhatom totálisan meghatódtam, mert élőben valami meseszépek ezek a gyönyörűségek, sőt mi több: Ági pár nappal korábban megsúgta Nekem, hogy egy kis meglepetést is csempészett a csomagomba. Már akkor alig akartam hinni a szememnek amikor ezt olvastam, annyira cuki volt ez Tőle! :)))


A paletták csodaszép bársony tasiban érkeztek, az arany hullámos szemhéjpaletta volt a meglepetés pont akkor, amikor hullámfüggő vagyok :)

A körömlakkok közül természetesen azonnal felkentem 2 réteget a körmeimre, az első Liquid Sand lakkom. Már most imádom mindegyiket és egyáltalán nem is kímélem őket: hajmosás, mosogatás, zippzárral való küzdelem, stb. és 4 napig nagyon szépen tartja magát, megemelem előtte a kalapom!

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, nagy boldogság ezeket a cukiságokat a magaménak tudni, nagyon örülök nekik! :))))))))))))))))))))))))

Nektek hogy tetszenek? :)Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…