Ugrás a fő tartalomra

Sminktárolás - problem solved

1 hete beszabadultam a Jysk-be és sminktartó után kutattam, miután teljesen felpörögtem ezen a témán. Az alábbi tárolókat sikerült beszereznem, darabját 1.700 forintért, volt belőle a fehér, zöld és lila színen kívül napsárgában is, de azzal már túl gyerekes lett volna a sminkes részlegem :-/

Szóval ezt a hatalmas kupacot sikerült a pirosítók és összehajtogatható fésűkön kívül beletuszkolnom ebbe a 3 tárolóba, nem kell az összes, a házban fellelhető neszeszert dugig pakolnom a sminkcuccaimmal és reggelente őrült módjára széttúrni őket újra meg újra.Pihepuha plüss takarókat 2.500 forintért vesztegettek ugyanitt (140x200), így bordó valamint sötétlila színben is jöttek velem haza. Már van 1 hópihés és 1 rénszarvasos karácsonyi pokrócom amit anyumtól kaptam ajándékba, de amikor bekuckózok a kanapéra a tv elé, nem szeretem szétszerelni az ágyat, majd este kutatni hogy éppen hova logisztikáztam át a pokrócot.
Plussz jófogás: kádkilépő 400/db, bézs színben!


A káosz:
A káoszmentesítés után:A tárolók jól néznek ki, szépen mutatnak az asztalon, csak mivel nem kemény plexi hanem puha műanyag az egész, így a fiókok ki-behuzogatásánál megakad a menetben az anyag és ilyenkor szorul az egész. Mínusz pont.
De ugyanakkor marhára örülök, hogy van végre egy fiókos rendszerezőm, már nagyon kellett mert igencsak neki kéne látnom a sminkcuccok elhasználásának és ehhez az első lépés, ha átlátom a teljes készletemet, nem pedig abból sakkozok ki egy sminket, ami 10 másodperc alatt a kezembe akad a neszeszeremben. És ugye 10 másodperc egy rohanós reggelen aranyat ér :)

Ti terveztek ilyen fiókos tárolót beszerezni?Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…