Ugrás a fő tartalomra

Elfogytak

Újabb adag csajos termék csomagolása landolt a kukában, őket használtam el mostanában:Rexona Women Clear Pure Crystal hónaljdezodor: nem vált be. Ugyanúgy izzadtam (még télen is!) és hát...érdekes egyveleget alkotott a Rexona és az én "illatom" együtt. Biztosan nem veszek ilyet a későbbiekben!

Dove Beauty Hand Cream kézkrém: könnyű formulája van, mégsem akaródzik kézmosásnál olyan könnyen lejönni az ember kezéről, így éjszakára használtam. Szerencsére ez nem az a fajta krém, aminél stabilan 8 percet még ébren kell tölteni a paplan felett lebegtetve a kezedet, hogy vééégre beigya a cuccot.
Nem volt a kedvencem a makacs filmréteg miatt amit maga után hagyott, szintén nem újravásárlós darab.

L'Occitane En Provence tusoló gél: Pixiboxos termék, iszonyúan frissítő citrom-grapefruit illata van, nagyon szerettem ahhoz képest, hogy grapefruitot nem eszem mert a keserű ízével ki lehet kergetni a világból. Talán nincs is ennél keserűbb étel/gyümölcs a számomra!
A bőröm nem száradt ki utána, az illata nagyon bingó, már csak a márka termékeinek az árát sokallom, de azt nagyon! Ha hozzám vágják a tusfürdőt, az még rendben van, de magamtól maradok az olcsóbbaknál.

Garnier Body intensive 7 days krém-gél: termékminta egy női "szaklapból". A téli testvajas támadások után csak úgy szipkázta befelé a bőröm ezt a cuccot, nagyon-nagyon bejött a dolog! Való igaz, inkább tavasszal és nyáron jöhetnek a vízbázisú, lehelletkönnyű krémek, viszont igazi felüdülés volt a nehéz, zsíros testápolók és testvajak időszakában! Most 999 Ft-ért láttam a madaras teszkóban leakciózva, Ázsia Centerben viszont még ennél is olcsóbb! Ha kivégeztem az évek alatt felhalmozott testápoló-készleteimet, ez rendkívül nagy eséllyel lesz az alaptáram része!

Nivea Visage Pure&Natural regeneráló éjszakai arckrém: szintén minta egy szaklapból és nem fogom megvenni. Fuldoklott alatta az arcbőröm, olyan masszívan csücsült rajta az anyag, hogy azt hittem, sosem jön le. Nem nagyon szerettem akkor használni az arcmozgató izmaimat, mert minden egyes rezdülésnél éreztem, mennyire stabilan tartja fogjul az arcomat. Nagyon nem jött be :(
A fentiek közül Nektek melyekkel volt közelebbi ismeretségetek? Tapasztalatok?Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…