FOGas kérdés

2 dolog van, amitől igazán retteg egy nő: a nőgyógyász és a fogorvos. És miközben az egyiknél várakozik/ül a vizsgálószékben, pont a másik helyre kívánja magát, mondván azt most sokkal jobban viselné Ez van, mi már csak ilyenek vagyunk. :)

Ahogy elhaladnak mellettünk a 20-as éveink, el kezdünk szépen lassan jobban odafigyelni a testünk rezdüléseire, reakcióira és ha a szokásos éves kontrollra megyünk, már félkész diagnózissal fogunk érkezni. Ám ami a fogorvost illeti, ott szemmel látható a fogaink állapota nap mint nap, nyomon tudjuk követni hogy történt-e változás, míg a másik területen optikailag csak az orvosra hagyatkozhatunk.

Egyre több divat és szépség blogot követek mostanában, szívesen nézegetem a videókat, smink- és outfit képeket, inspirációs összeállításokat. És most, hogy januárban a héten megejtettem a fogorvosi kontrollt másfél év után (my bad), rájöttem hogy mi az a kis plusz, ami rögtön rokonszenvessé tesz egy képet és tudatosan szinte nem is figyel oda az ember: a mosoly, a fogak állapota.
Hihetetlenül széles palettából választhat az ember lánya hogy még csinosabbá, vonzóbbá, hidratáltabbá tegye a bprét, de ha a méregdrága rúzs alatt bizony súlyos problémák szunnyadnak a szájban akkor hiába, mert a mosoly nem szép, nem őszinte és utána a gyorsan becsukott száj, gyors szemmozgás és a lesütött fej hármasa ordít arról, hogy kattog az illető: "Vajon hányan látták, vajon mit gondolnak róla és most már méregetni kezdenek? Úristen!"

Én személy szerint igen lassan, most 27 éves koromra jutottam el odáig, hogy egy egész hetes gyomorgörcs nélkül, könnyedén belibbenek a fogorvoshoz, a székbe becsüccsenve pedig nem izzadok ki magamból 10 perc alatt 300 kalóriát, mert rettegek hogy mit mond. Ha mindent szépen, bevett gyakorlat szerint és rendszeresen csinálunk, nincs miért izgulni és szégyenkezni: már csak a doki dícséretét várhatjuk egy laza fogkőeltávolítás/polírozás után, hogy csak így tovább, ne nagyon lássam egy fél évig.

kiskegyed.hu


Szóval ahogyan a napi sminklemosás, arctisztítás már bevett rutin, igazán ne maradjon el a fogmosás! Egy extrém példával élve: egy jóleső csókolózást a párunkkal csak azért megszakítani, mert belenyilallt a fájdalom a fogunkba...áhh!


Összegezve: egy új sminket minden nap feldobhatunk magunkra, amit majd aztán este eltüntetünk, de fogakból csak 1 felnőtt szériát kaptunk amivel minden reggel útnak kell indulnunk: vigyázzunk rá!Puszilok minden kis Fogtündért! :)
Reni

Megjegyzések