Ugrás a fő tartalomra

DM zsákmány

A sztori úgy fog kezdődni, hogy fel kellett váltatnom egy nagy címletű bankót és nem volt más lehetőségem...szóval most felhördültök és elküldötök engem konkrétan a búsba...a leírtak alapján ezzel én is egyetértek, azonban komolyra fordítva a szót tényleg ez történt :)))
Hétfőn reggel muszáj volt, hogy legyen nálam apró egy érkezőfélben lévő futárhoz és amivel minden árusítóhely-munkatársat szívroham-közeli állapotba kergethet az ember lánya az az, hogyha egy nagy címletű bankót dug az orra alá. Miután hatalmas fejrázást kaptam egy hatalmas reggeli péksütigyártó kirendeltségében (ű de hivatalosan fogalmaztam, azta!), dobbantottam egyet és elhatároztam, hogy befutok az utamba eső drogériába.


Ezervalamennyiért osztogatták a Rimmel alapozót, az Astor spirálja pedig ez az összeg kétszer, a koffeines balzsam pedig kb. 400 forintot kóstált. Az alapozó gyönyörűen fed, a szempillaspirál eddig a lehető legcsomómentesebb, a balzsam még kipróbálás előtt várakozik a tusoló polcán.Alapozóból természetesen a legvilágosabb árnyalat kellett, ez jelen esetben a 100-as kódon fut. Felkentem, a hegeket viszont mindegyik alapozó úgy fedi, hogy alatta a heg kék színben fog átütni a fedőrétegen - erre még egyenlőre nem jöttem rá, hogy mi okozza ezt a fajta színezést a bőrhibáknál. Na de nem is ez a lényeg, csakis miattam nyilván nem fogják megváltoztatni gyökereiben az alapozókat :)


Balzsam-tapasztalatok érkezni fognak rövidesen!

Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…