Ugrás a fő tartalomra

Clinique sminkcuccok

Hajnalka kolléganőm, aki a Cosmo-t és a Joy-t is egyaránt "szaklap"-nak nevezi és persze mindig elkéri tanulmányozásra, a minap elhintette, hogy járt a Clinique-nél és van feleslegben egy szemhéjpalettája és egy rúzsocskája. Én persze vérszemet kaptam és kérdeztem a lottóötös-módon: Mennyi??? 3.500 forintban maradtunk mert a szemhéjpúderből már volt neki egy, a rúzs pedig egyáltalán nem az ő stílusa - itt jegyzem meg, hogy Hajnalka a 2 lábon járó nude-nagykövetasszony :)

Szóval ezek a kincsek kerültek a birtokomba, nagyon-nagyon örülök nekik, ők az első sminkcuccaim ebből a márkából. A rúzst már ki is próbáltam, normál fényben matt dög-vörös, de felkenve nomeg vakuzva narancsos árnyalatot vesz fel és életem első olyan rúzsa, ami kicsinyíti az ajkaimat!!! Eddig bármilyen kencét használtam rá, úgy néztem ki vele mint egy hivatásos...
Vacsi előtt kentem fel közvetlenül, már miért ne pont akkor :) Kopni kopik ugyan, de nem tudom honnan, mert az ajkamon nem látszódott, ugyanúgy tartotta magát minden egyes harapásnál a magvas zsömlébe. Lemosni is vicces volt pár óra után, nagyon ragaszkodik, na! :)

Ezt a "csak" félig elcseszett fotót tudtam normálisan lőni a rúzsomról - fú, de koncentrál valaki :D :


És ő lenne a bébi a szemhéjpúderrel, utóbbit még nem kentem fel, előtte az ásványi púderek jönnek :)Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…