Ugrás a fő tartalomra

Marie Claire Fashion Days beszámoló 1.

Nos, a vásárlási láz fáradalmait kipihenve nézzétek meg az én is vasárnapi összefoglalómat a Fashion Days-ről.

Szerencsére a 20 perccel kapunyitás előtt érkezés nem akadályozott meg abban, hogy az első 300 között legyek, úgyhogy megkaptam én is a Cango&Rinaldi karkötőt:Ugyan egyedül mentem a nagy eseményre, mégis összefutottam teljesen váratlanul 1 volt osztály- és 1 volt évfolyamtársammal a középiskolából, nem is gondoltam volna :) Ja, közös fotó? Volt természetesen, én feszítek középen a jóllakott óvodás pocakommal: FOTÓ

Ezeket a képeket imádom, vaku nélkül készítettem őket - meg is lett az eredménye, nekem valamiért mégis ezek a fotók a lieblingek:


Mindegyik tervező munkáját csodálattal néztem, rögtön az elején bemutatkoztak az ifjú tehetségek, a 20 legjobb tervezésű ruha közül lehetett szemezgetni elsőként. A szünetben készítettem a 3. videót a jó kis sejtelmes vörös megvilágításról :) folyt.köv.
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.