Ugrás a fő tartalomra

Müller haul

Csütörtökön Müller-drogériában jártam és az alábbiakat szereztem be akciósan:
A jelenleg használt Syoss hajhabom kifogyóban van, most a Wellaflex-habokat adták akciósan 695 forintért

A zsíros bőrre való BB-krémet barátnősném születésnapjára szereztem be 1.790 Ft-ért - remélem még nem talált rá a blogomra és olvassa a hírt :)

Listerine szájvíz: addig fertőtlenít amíg csíp. Borzalmas volt eleinte kivárnom a 30 másodpercet és eközben forgatni, felhabosítani és egyáltalán áramoltatni a számban ezt a löttyöt mindenféle komolyabb sérülés nélkül -  mintha friss sebbe ecetet használnák :((( De tisztítani tisztít, hatásos és napról-napra kevésbé csíp. Még annyit tennék hozzá: komoly lelkierő kell ahhoz, hogy ne a csapban végezze a 30mp letelte előtt, úgyhogy kitartás, de megéri!!!!!! :)
Bőven 1.000 forint alatt van a kicsi kiszerelés, én mondjuk az XL-üveget szereztem be, ami hosszú időre elég (995 Ft).

Astor körömlakk: 395 forintért vesztegették, felkenve kevésbé mentás, inkább amolyan (páva?)zöld szín, de nagyon bejövős, akáclila gyűrűvel hordva ütős párost alkotnak.

Neszesszer: 40-50-60%-al leáraztak jópár darabot, erre már régóta fájt a fogam, de teljes áron drágállottam, szóval egy ezresért+90 forintért szereztem meg ezt a gyönyörűséget:


Miss Sporty alapozó: alig 500 forintot kértek érte és vééégre a legvilágosabb szín volt a kínálatban, úgyhogy ugrott is be a kosárba (495 Ft).

NYC mono szemhéjpaletta: a képen kissé pisztácia árnyalatú, de természetes fényben gyönyörű almazöld, ő is párszáz forintot nyomott (295 Ft):Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…