Carmex ajakbalzsam

Sicky Vicky-t játszottam elég komolyan a 7végén, természetesen betegácsi helyett dolgozom most is. A sok orrfújástól gyönyörűen kiborul mindig a szám, az ajkaim ilyenkor mindig kicserepesednek, fájnak és hámlanak. Ilyenkor egy nagy harapás vagy széles vigyor bizony azt eredményezi, hogy kibuggyan a vérem és átváltozom vámpírcsajjá.

Felkészült versenyző módjára sikeresen kihagytam a táskámból az ajakápolót, úgyhogy még meló előtt beestem a közeli gyógyszertárba, ahol az eladónő lelkesen mutatta a saját példányát belőle és hogy mindenképpen ezt vegyem meg ezeregyszázért (sorry a képminőségért, a viaszos műanyag tubus és a neonfény meggyilkolják egymást):Ma egész nap teszteltem, sikeresen lehámlasztotta az elhalt bőrrészt és egyre puhább a megmaradt, tényleg kezd helyre jönni az állapota!

Felkenve először olyan érzés, mintha a jó öreg wickwaporub-al támadt volna ránk jóanyánk, ez az ajakbizsergető hatás eredménye. Betegen semmiképpen sem vágyik rá az ember lánya, de hát mit lehet tenni...

Alexa és Maggie is tesztelte korábban, nem végezte a kukában :)
Nálam jól vizsgázott (meg a százas papírzsebkendő az orromnál), illatáról orrbéli akadályoztatás okán nem tudok beszámolni :) Megtartom. +1 elégedett vásárló.


Pusza nektek: sickyvicky Reni

Megjegyzések